1.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, noiembrie 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALCTP dezvoltă un parc logistic de 30.000 mp în localitatea Floreşti, Cluj

CTP dezvoltă un parc logistic de 30.000 mp în localitatea Floreşti, Cluj

Dezvoltatorul de parcuri industriale şi logistice CTP a demarat lucrările de construcţie în CTPark Cluj II, situat în apropiere de Cluj-Napoca, în localitatea Floreşti, proiect de 30.000 mp ce va fi finalizat în decembrie 2018.

Proprietatea va avea o suprafaţă totală închiriabilă de 30.000 mp şi va fi finalizată în trei etape, cu livrarea integrală programată pentru luna decembrie 2018. Acesta este cel de-al doilea parc logistic şi industrial deţinut de CTP în judeţul Cluj, după CTPark Cluj I.

Prima etapă a proiectului se va încheia în august 2018 şi va consta în construirea a aproximativ 8.000 m², deja închiriaţi de unul dintre clienţii strategici ai CTP. Cea de-a doua fază se va finaliza în octombrie 2018, când vor fi livraţi circa 11.000 m². Acest spaţiu este disponibil pentru închiriere. Cea de-a treia şi ultima etapă va lua sfârşit în decembrie 2018, când va fi finalizat un alt spaţiu logistic cu suprafaţa de 11.000 m². Acest spaţiu este, de asemenea, disponibil pentru viitorii chiriaşi.

”Partea de vest a ţării, şi judeţul Cluj în special, se dezvoltă rapid din punct de vedere economic. Cererea pentru spaţii industriale şi logistice este la unul dintre cele mai ridicate niveluri pe care le-am văzut în ultimii ani, aşadar CTP se adaptează pentru a răspunde nevoilor chiriaşilor existenţi şi viitori. CTPark Cluj II va include doar clădiri de clasă A, iar serviciile oferite aici vor fi de cea mai bună calitate, aşa cum ne-am obişnuit clienţii din toate parcurile pe care le deţinem. Suntem nerăbdători să continuăm dezvoltarea portofoliului CTP, menţinând astfel poziţia companiei de lider de piaţă în România”, a declarat Emilian Dascălu, Director de Construcţii al CTP România.

Spaţiile din CTPark Cluj II vor fi utilizate pentru activităţi de depozitare şi de producţie. Cei 22.000 mp disponibili pentru închiriere se află într-un singur depozit cu compartimentare flexibilă, care permite împărţirea spaţiului în suprafeţe de mărimi diferite, în funcţie de nevoile clienţilor, de la 1.500 mp până la 10.500 mp.

În judeţul Cluj, CTP a finalizat dezvoltarea CTPark Cluj I, un parc logistic cu o suprafaţă totală închiriabilă de 33.500 mp, situat la 13 kilometri de centrul municipiului Cluj-Napoca, în apropierea aeroportului. Depozitul care a fost terminat în noiembrie 2017 este ocupat de unul dintre clienţii strategici ai CTP, retailerul Profi.

CTP administează în România peste 700.000 mp de spaţii logistice şi industriale

La nivel regional, CTP deţine CTPark Network, cel mai mare sistem integrat premium de parcuri de afaceri din Europa Centrală, cu mai mult de 4,5 milioane de metri pătraţi de spaţii de clasa A, în peste 80 de puncte strategice. În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasă A, cu peste 700.000 mp suprafaţă închiriabilă situaţi în zece oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara şi Turda.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments