web analytics
Sunteți aici

Omul de afaceri clujean Augustin Baciu îşi vinde hotelul de trei stele din Muntele Băişorii cu peste 1 mil. euro

Omul de afaceri Adrian Augustin Baciu a scos la vânzare cu 1.150.000 mil. euro hotelul de trei stele Alpin, situat în Muntele Băişorii din judetul Cluj, potrivit agenţiei Napoca Imobiliare. Baciu mai deţine şi hotelul de patru stele Onix din Cluj-Napoca, care a fost scos la vânzare de mai mulţi ani.

Hotel Alpin Baisoara este situat la o altitudine de 1.385 de metri, în centrul staţiunii climaterice Muntele Băişorii, la o distanţă de 90 de metri faţă de pârtia de schi Alpin Băişoara, omologat la categoria medie. Pe timpul verii este un loc perfect pentru o vacanţă la munte, zona fiind considerată a doua cea mai bogată în ozon din Europa şi a cincea din lume.

Hotel Alpin din Muntele Baisorii are o suprafata de 3.216 mp (D+P+6E), o capacitate de 78 de camere, cu bai individuale si balcoane, peste 40 de locuri de parcare, 2 terase, 1 restaurant si 2 sali de relaxare. Hotelul dispune de un proiect pentru piscina exterioara acoperita, la care s-au inceput lucrarile, si 1 coffe bar/discoteca cu o capacitate de 300 de persoane. Un avantaj il constituie faptul ca acest hotel se vinde ca activ, iar investitia in modernizare poate fi sustinuta prin fonduri europene.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW