web analytics
Sunteți aici

Importatorul de suplimente alimentare Secom deschide magazin în Arad

Importatorul de produse naturale pentru sănătate şi frumuseţe Secom, controlat de antreprenorii Lucia şi Andrei Costea, își extinde rețeaua proprie de retail prin deschiderea unui nou magazin, de 60 mp, în Arad.

Investiția în magazinul Secom din Arad a fost de 40.000 de euro și face parte din strategia de extindere națională a companiei. Secom are planuri importante de dezvoltare în 2018, când își propune lansarea a patru noi magazine proprii. În prezent, rețeaua de retail Secom numără 13 magazine, în București, Bacău, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Ploiești, Pitești, Sibiu, Timișoara și Arad. În plus, produsele Secom sunt comercializate pe magazinul online și în peste 8.000 de farmacii și magazine cu profil naturist la nivel național.

”Prin lansarea magazinului de la Arad dorim să ne consolidăm prezența în zona de vest a țării și să creștem interacțiunea consumatorilor din această regiune cu toate produsele noastre. În plus, prin consultanța personalizată pe care o oferim în magazinele proprii ne propunem să creăm o cultură privind administrarea suplimentelor alimentare”, a declarat Lucia Costea, Managing Partner Secom.

Suplimentele alimentare Secom disponibile în magazinul din Arad acoperă toate ariile terapeutice incluzând vitamine si minerale, extracte standardizate din plante, fructe si legume, formule fito-homeopate, ciuperci medicinale, extracte glandulare, aminoacizi, enzime, probiotice si prebiotice, și o gamă specială de produse pentru copii.

Afacerile au crescut cu 22%

Importatorul de produse naturale pentru sănătate şi frumuseţe Secom este controlat de antreprenorii Lucia şi Andrei Costea. Compania a avut anul trecut o cifră de afaceri de aproximativ 20 mil. euro, mai mult cu peste 22% faţă de anul anterior.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW