20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂFurnizorul de soluţii IT Ness Digital Engineering estimează o creştere de până...

Furnizorul de soluţii IT Ness Digital Engineering estimează o creştere de până la 300 de ingineri în următorii ani la Timişoara

Furnizorul de soluţii şi servicii IT Ness Digital Engineering, care are în prezent peste 300 de angajaţi la Iaşi şi 100 la Timişoara, a preluat recent un nou etaj în ansamblul de birouri Openville Timişoara, ajungând să ocupe o suprafaţă totală de 2.800 de metri pătraţi în clădirea United Business Center 2 (UBC 2).

Compania îşi propune să crească gradual şi organic începând cu spaţiul de lucru, care poate găzdui până la 250 de angajaţi prin extinderea pe încă un nivel în clădirea UBC 2, precum şi prin proiectele de transformare digitală pe care le atrage. Ness Digital Engineering estimează o creştere de până la 200-300 de ingineri pe termen mediu spre lung.

”Inginerii din Ness Timişoara sunt implicaţi în proiecte de transformare digitală pentru o varietate de clienţi din diferite industrii, începând cu cea auto, până la entertainment. Diversitatea proiectelor pe care le acoperim ne conferă avantajul de a folosi experienţa acumulată într-un anume domeniu şi de a o aplica într-un domeniu diferit”, a spus Mircea Velicescu, Associate Vice President Delivery, Ness Timişoara Technology Innovation Center.

Obiectivul companiei este de a recruta cei mai buni specialişti de pe piaţa locală şi de a se poziţiona ca ”employer of choice” în rândul inginerilor software din Timişoara. Printre punctele de atracţie pentru candidaţii Ness se numără portofoliul de clienţi, limbajele folosite (Scala, Python, Java, PHP, Javascript .NET, Angular), proiectele interesante derulate la nivel internaţional, în domenii diverse (educaţie, media, servicii financiare, transport, divertisment, automotive), mediul de lucru şi flexibilitatea programului.

UBC 2 din ansamblul Openville Timişoara are o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp

În prezent, Ness caută pentru centrul din Timişoara ingineri Java, .NET, PHP, Embedded C++, precum şi specialişti în Machine Learning, cu o vastă experienţă profesională. Clădirea de birouri UBC 2 din ansamblul Openville Timişoara are o suprafaţă închiriabilă de 18.000 mp şi a fost inaugurată în ianuarie 2017. Aceasta este închiriată integral de companii din domenii precum IT şi automotive şi este prima din totalul de şapte clădiri office clasa A pe care le va include proiectul mixt din proximitatea Iulius Mall Timişoara.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments