19.7 C
Cluj-Napoca
vineri, aprilie 12, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALWizz Air lansează zboruri din Cluj-Napoca spre Atena

Wizz Air lansează zboruri din Cluj-Napoca spre Atena

Wizz Air, cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est şi liderul pieţei locale, anunţă lansarea zborului din Cluj-Napoca spre Atena. Zborurile spre Atena, capitala Greciei, vor fi operate din Cluj-Napoca în fiecare miercuri şi duminică. Biletele încep de la 179 de lei, potrivit companiei.

Wizz Air continuă creşterea sa puternică și în 2018, iar anul acesta 8,9 milioane de locuri vor fi puse la vânzare pe rutele sale din țară, cu 17% mai mult decât anul trecut. Tot în 2018 din România au început sau vor începe să opereze 16 noi rute, iar alte trei noi aeronave se vor alătura flotei Wizz locale, ceea ce face ca numărul total de aparate de zbor să ajungă la 25. În prezent, reţeaua Wizz din România este formată din 146 de rute spre 21 de țări, inclusiv zborul intern Bucureşti-Cluj -Napoca, iar prețurile încep de la 39.99 lei.

”Acesta este un moment special pentru Wizz Air și clienții săi, pe măsură ce continuăm să extindem rețeaua noastră în întreaga Europă. Pasagerii din România au acum oportunitatea de a explora Atena și împrejurimile acesteia la cele mai mai mici tarife Wizz și de a călători cu una dintre cele mai tinere flote din Europa. Suntem convinși că nouă destinație va fi mai mult decât apreciată de către călătorii noștri dornici de a vizita unele dintre cele mai interesante destinații pe care le oferă rețeaua Wizz Air”, a spus Sorina Ratz, Wizz Air Head of Corporate Communications.

Echipa Wizz Air numără peste 3.500 de oameni

Wizz Air este cea mai mare companie aeriană low-cost din Europa Centrală şi de Est, care operează o flotă de 91 de aeronave Airbus A320 şi A321 şi oferă mai mult de 600 de rute de la 28 de baze, ce asigură conexiunea între 141 de destinaţii din 43 de ţări. La Wizz Air o echipă de peste 3.500 de profesionişti în aviaţie livrează servicii superioare şi tarife foarte scăzute, ceea ce face ca Wizz Air să fie alegerea preferată a 28,2 milioane de pasageri în 2017. Wizz Air este listată la London Stock Exchange cu abrevierea WIZZ și este inclusă în calculul indicilor FTSE 250 și FTSE All-Shares.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments