web analytics
Sunteți aici

UNTOLD a mai scos încă șase ași din mânecă pentru ediția din acest an

Organizatorii UNTOLD au anunţat noi nume ce vor urca pe scenele festivalului din Cluj între 2 şi 5 august 2018. THE CHAINSMOKERS vin pentru prima dată în România, la UNTOLD. Lor li se alătură în line-up-ul festivalului JASON DERULO, TIESTO, DON DIABLO, DANNY AVILA, KSHMR și mulți alții.

Duo-ul american The Chainsmokers vine pentru prima dată în România, în luna august, la festivalul UNTOLD. Cei doi membri, Alex Pall și Andrew Taggart sunt câștigatori ai unui premiu Grammy, iar melodia cu care au devenit cunoscuți – Closer, are peste două miliarde de vizualizări. În 2017, artiştii au lansat în colaborare cu trupa britanică Coldplay piesa ”Something just like this”, care în prima zi a obținut și un record mondial: peste 9 milioane de accesări. Tot în anul 2017, revista Forbes a plasat The Chainsmokers pe locul al treilea în topul celor mai bine plătiți DJ din lume, cu câștiguri de peste 40 de milioane de dolari.

Artistul american Jason Derulo vine pentru prima dată pe scena festivalului UNTOLD. În 2017 a fost prezent pe scena festivalului Neversea unde, în fața a peste 70.000 de fani a promis că se va întoarce în România. A fost fascinat de căldura cu care a fost primit, dar și de energia publicului. Melodii ca și ”Swalla”, ”Tip toe”, ”Wiggle Wiggle”, ”Want to want me” și multe alte hituri care l-au consacrat se vor auzi live în vară pe scena principală a festivalului UNTOLD.

Legendarul Tiesto se reîntoarce la Cluj-Napoca. Artistul se află în topul preferințelor fanilor Untold încă de la prima ediție și promite că în vară experiența muzicală va fi una unică și de neuitat. Don Diablo, Tujamo şi Fedde le Grand se reîntorc pe scena principală a festivalului UNTOLD.

Dj-ul olandez, Don Diablo a declarat după ediția din 2017 că show-ul de la Cluj-Napoca a fost momentul său preferat din an și că își dorește să se reîntoarcă. KSHMR și Dannz Avila au fost prezenți la ediția din 2017 a festivalului Neversea și vin pentru prima dată la Cluj-Napoca. The Asteroids Galaxy Tour şi Will Sparks completează line-up-ul scenei principale a festivalului.

35.000 de oameni au achiziționat abonament la UNTOLD 2018

Scenele Galaxy și Alchemy completează lista de artiști cu nume mari și atât de așteptate de fanii festivalului: Paul Kalkbrenner, Pan-Pot, Jamie Jones, Seth Troxler, Borgore şi the Glitch Mocb. Până în acest moment peste 35.000 de fani ai festivalului și-au achiziționat un abonament pentru cele patru zile.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW