web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Bistriţenii se pregătesc de mers la mall: Bistriţa Retail Park se deschide în mai după investiţii de 9 mil. euro

Bistriţenii se pregătesc de mers la mall: Bistriţa Retail Park se deschide în mai după investiţii de 9 mil. euro

Bistriţa Retail Park, proiect dezvoltat de Element Development, se va deschide în luna mai, în urma unei investiţii de 9 milioane euro. Galeria comercială va include magazine precum Carrefour Market, retailerul danez de mobilă şi accesorii JYSK,  Help Net, Lems, Decathlon, Dinoland, Metropolis, Noodle Pack şi Salad Box.

”Proiectul se prefigurează drept un parc de retail cu articole sportive, mobilă,  produse pentru casă şi servicii pentru familie, ancorat de o unitate Carrefour Market şi un food court. Zona unde construim noi se transformă în noul pol comercial al oraşului. Aici funcţionează piaţa agro-alimentară, precum şi magazinele Selgros, Altex şi Penny”, a spus Ionuţ Bordei, CEO, Element Development.

Dezvoltarea imobiliară presupune o investiţie de 9 milioane euro pentru o galerie comercială de 7.850 mp, construită pe Calea Moldovei 13. Antreprenorul general al proiectului este compania locală de construcţii Campeador, iar project manager pentru supervizarea lucrărilor de construcţie este Vitalis.

Proiectul este finanţat cu 4,5 mil. euro de la Garanti Bank

Compania care se ocupă de procesul de închiriere este CBRE România. Proiectul este finanţat de Garanti Bank cu 4,5 milioane de euro. Element Development a fost înfiinţată de omul de afaceri Ionuţ Dumitrescu. În perioada 1997-2007 antreprenorul a dezvoltat firma de consultanţă Eurisko, care a fost vândută în februarie 2008 către CB Richard Ellis. După această tranzacţie s-a focusat pe businessul de dezvoltare imobiliară prin achiziţia de terenuri, construcţia şi vânzarea proiectelor.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW