20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAntreprenorul Ovidiu Şandor începe lucrările la cea de-a doua etapă a proiectului...

Antreprenorul Ovidiu Şandor începe lucrările la cea de-a doua etapă a proiectului ISHO Offices Timişoara

Dezoltatorul imobiliar Mulberry Development, controlat de antreprenorul Ovidiu Şandor, va demara lucrările la cea de-a doua etapă a proiectului ISHO Offices, din cadrul ansamblului imobiliar mixt ISHO din Timişoara, investiţie care urmează să fie finalizată în primăvara anului viitor.

”Interesul pentru proiectul nostru este peste aşteptări, de aceea facem demersuri să finalizăm întreaga clădire înainte de termenul propus iniţial”, a spus Ovidiu Şandor, CEO Mulberry Development, care apreciază că cererea ridicată de birouri şi de apartamente a dus la urgentarea proiectului, astfel că toate clădirile planificate urmează să fie finalizate în 2020.

ISHO Offices va avea o suprafaţă închiriabilă de 50.000 metri pătraţi şi va fi contruit în trei etape. Acesta face parte din proiectul multifuncţional ISHO, întins pe 5,3 hectare în imediata apropiere a centrului pietonal al Timişoarei. La finalul celor trei faze de dezvoltare, ISHO Offices va forma un singur corp, ceea ce va permite suprafeţe de peste 6.000 metri pătraţi pe etaj pentru a oferi companiilor flexibilitate în utilizarea spaţiului, cât şi predictibilitate în ceea ce priveşte nevoia de extindere ulterioară.

Proiectul va fi completat de 2.000 de locuri de parcare şi aproape un hectar de spaţii verzi.

Mulberry Development, compania fondată de antreprenorul Ovidiu Şandor, este cunoscută pentru realizarea proiectelor City Business Centre, Timişoara şi The Office din Cluj-Napoca, în parteneriat cu NEPI.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments