0.7 C
Cluj-Napoca
joi, decembrie 7, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAeroportul din Cluj-Napoca anunță noi rute și măriri de frecvențe în programul...

Aeroportul din Cluj-Napoca anunță noi rute și măriri de frecvențe în programul de vară 2018

Aeroportul Internaţional Avram Iancu Cluj a introdus, din 25 martie, în cadrul programului de vară, rute aeriene noi şi o creştere a frecvenţelor de operare pentru anumite destinaţii. O noutate adusă de programul de vară este reluarea anumitor zboruri care au fost întrerupte pe perioada sezonului de iarnă sau reluarea operării unor destinaţii sezoniere de vară.

Începând cu data de 25 martie, zborurile sunt operate pe Aeroportul din Cluj-Napoca conform programului aferent sezonului de vară. Noul program aduce o creştere atât a frecvenţelor de operare pentru anumite destinaţii, cât şi o extindere a reţelei de rute.

În acest sens, programul de vară 2018 înregistrează o creştere medie de până la 40 de zboruri pe săptămână. Astfel, în sezonul de vară vor fi operate 3 noi destinaţii regulate – Atena, Viena şi Timişoara. De asemenea, vor fi crescute frecvenţele săptămânale pe rutele Barcelona, Bari, Basel, Bologna, Bruxelles, Larnaca, Londra, Madrid, Malmo, Malta, Milano, Nurnberg, Paris, Zaragoza, Bucureşti, Birmingham, Dublin, Varşovia. O altă noutate este reluarea anumitor zboruri care au fost întrerupte pe perioada sezonului de iarnă (Alicante, Malaga) sau reluarea operării unor destinaţii sezoniere de vară (Palma de Mallorca, Constanţa şi Nisa).

Totodată, din 4 aprilie, pe Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu Cluj” vor începe zborurile charter, programul de vară cuprinzând zboruri turistice către 12 destinaţii, din 5 ţări: Grecia (Zakynthos, Rhodos, Corfu, Heraklion, Thessaloniki, Skiathos, Chania), Turcia (Antalya), Egipt (Hurghada şi Sharm El Sheik), Tunisia (Monastir) şi Spania (Palma de Mallorca).

Cursele aeriene din sezonul de vară se desfăşoară în perioada 25 martie – 27 octombrie 2018

Faţă de sezonul de vară 2017, anul acesta, de pe Aeroportul Internaţional Cluj se poate zbura către două noi destinaţii turistice, Sharm El Sheik (Egipt), zbor operat de compania Fly Egipt, în perioada 11.06.- 24.09.2018 şi Monastir (Tunisia), zbor operat de compania Nouvelair în perioada 13.06. – 24.10.2018. Cursele aeriene din sezonul de vară se desfăşoară în perioada 25 martie – 27 octombrie 2018.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments