web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Sibienii de la SmartBill au investit 500.000 euro într-o soluţie de contabilitate pentru IMM-uri

Sibienii de la SmartBill au investit 500.000 euro într-o soluţie de contabilitate pentru IMM-uri

Firma Intelligent IT din Sibiu a lansat o nouă soluţie de contabilitate pentru IMM-uri, sub brandul SmartBill, în urma unei investiţii de circa 500.000 euro.

Soluţia este gratuită pentru firmele de contabilitate, în timp ce IMM-urile o pot achiziţiona în completarea suitei de soluţii SmartBill pentru circa 20 de euro/utilizator/ lună. În cazul în care IMM-urile folosesc deja una din soluţiile Smart Bill Facturare sau Gestiune, aplicaţia SmartBill Conta se va integra cu acestea.

”Avem în plan să adăugăm facilităţi noi atât pentru SmartBill Conta, cât şi pentru celelalte soluţii existente, în aşa fel încât să automatizeze tot mai mult munca”, a spus Mircea Căpăţână, director dezvoltare business şi cofondator al Intelligent IT.

Afaceri de 1,5 mil. euro în 2016

Mircea Căpăţână împreună cu Ioana şi Radu Hassan au înfiinţat compania încă din 2006, businessul începând să se dezvolte într-un ritm mai alert în ultimii ani, odată cu finanţările primite. Intelligent IT se va axa în prin­­cipal pe dezvoltarea unor funcţionalităţi noi ale soluţiilor lansate până în prezent, care se bazează pe tehnologia inteligenţei artificiale. Compania a înregistrat anul trecut o cifră de afaceri de 1,5 milioane de euro, în creştere cu 50% faţă de 2016.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW