-1.3 C
Cluj-Napoca
marți, martie 19, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂBosch caută specialişti pentru fabrica din Jucu şi oferă 10 joburi pentru...

Bosch caută specialişti pentru fabrica din Jucu şi oferă 10 joburi pentru studenţii pasionaţi de inginerie

Grupul german Bosch, unul dintre cei mai mari jucători în furnizarea de tehnologii şi servicii, derulează un program de recrutare pentru fabrica din Cluj, dintre poziţiile vizate făcând parte cele de operatori asamblare finală, operatori specializaţi în procese automatizate, operatori roboţi industriali, operatori calitate, gestionari şi distribuitori de materiale.

În centrul din Cluj, unde sunt produse unităţi electronice de control pentru clienţi globali din industria auto, lucrează în prezent aproximativ 400 de angajaţi. Anul acesta Bosch lansează în premieră la Cluj un program nou dedicat viitorilor ingineri. În cadrul acestui program sunt disponibile în prezent zece locuri pentru studenţii pasionaţi de inginerie, care au terminat sau urmează să termine anul acesta studiile universitare şi doresc să opteze pentru un program intensiv de învăţare de 18-24 de luni pentru a deveni expert într-una din ariile tehnice ale fabricii.

Procesul de recrutare cuprinde două etape, care se vor desfăşura pe 17 şi 24 martie, cea de-a doua parte fiind rezervată recrutării inginerilor de proces, inginerilor de testare şi de calitate, inginer electronist, specialişti în data Mining şi Industrie 4.0, tehnicieni în electronică, electromecanică, testare electrică şi tehnicieni de proces, dar şi pentru poziţii în domeniul financiar şi contabil, resurse umane sau logistică.

Angajaţii Bosch din Cluj beneficiază de transport zilnic gratuit organizat de către companie, accesul la cantina modernă din incinta fabricii, ce le oferă meniuri variate subvenţionate, dar şi de un set de beneficii flexibile, după nevoile şi priorităţile fiecăruia. Astfel, angajaţii pot alege, printre altele, servicii medicale, asigurări de pensie, servicii de turism sau bonuri de masă.

De asemenea, compania este interesată să îşi menţină angajaţii în formă, de aceea a creat programul Be fit@Bosch, ce oferă angajaţilor oportunitatea de a alege o activitate sportivă. În plus, cei activi pot utiliza saptamânal în mod gratuit, terenuri de tenis, baschet, fotbal sau handbal, în Cluj-Napoca.  Angajaţii Bosch din Jucu beneficiază de servicii medicale în incinta fabricii. În cabinetul medical local un medic generalist oferă consultaţii opt ore zilnic, în timp ce un asistent medical este prezent 24 de ore pe zi.

Bosch are pe plan local peste 5.000 de angajaţi

Grupul Bosch are 400.500 de angajaţi în întreaga lume, iar anul trecut compania a generat vânzări de peste 78 de miliarde de euro. În România, compania Bosch a încheiat anul fiscal 2016 cu o cifră de afaceri de 332 mil. euro vânzări consolidate, în creştere cu 22% faţă de 2016, respectiv 592 mil. euro vânzări nete (inclusiv livrări interne, către companii afiliate), cu 58% mai mult ca în 2015. Compania are pe plan local peste 5.000 de angajaţi.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments