23.7 C
Cluj-Napoca
duminică, iunie 23, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALMarcelus Suciu de la Marty Restaurants și Dan Isai de la Salad...

Marcelus Suciu de la Marty Restaurants și Dan Isai de la Salad Box au ajuns la 3 mil. lei cu lanțul de cafenele Narcoffee Roasters

Lanțul de cafenele de specialitate Narcoffee Roasters, deținut de către Marcelus Suciu, fondatorul Marty Restaurants și Dan Isai, fondatorul Salad Box, a înregistrat o cifră de afaceri de peste 3 milioane de lei în primul an de la lansarea oficială pe piață, prima cafenea fiind inaugurată la începutul anului trecut, în Cluj-Napoca.

Rezultatele obținute în primul an de activitate au fost generate de cele patru cafenele Narcoffee Roasters existente pe piața locală și internațională. Prima locație a fost inaugurată la începutul anului 2017, în centrul orașului Cluj-Napoca, având o suprafață de 60 mp, urmată de a doua locație, amplasată în clădirea The Office, cu sediul în același oraș, pe o suprafață de 100 mp.

În vara anului trecut cei doi antreprenori clujeni au investit în deschiderea celei de-a treia unități din rețeaua proiectului clujean și prima din Capitală, în incinta centrului comercial AFI Palace Cotroceni.  În plus, tot anul trecut, Narcoffee Roasters a trecut granițele României, deschizând a patra locație din rețea și prima sa franciza la Praga, amplasată în centrul comercial Chodov. Dintre cele patru locații inaugurate în primul an de activitate, prima cafenea, amplasată în centrul orașului Cluj-Napoca a fost și cea mai populară și traficată în perioada de referință, conform datelor furnizate de companie.

”În 2017 investițiile noastre au fost îndreptate, preponderent, către inaugurarea celor patru cafenele din rețea. Credem cu tărie că potențialul de extindere a rețelei este foarte mare, ca atare, în acest an dorim să continuăm extinderea pe plan local, în special în București, unde estimăm încă două puncte de lucru, dar și pe plan internațional, în Cehia, Franța, Marea Britanie și SUA”, a declarat Dan Isai, co-fondator Narcoffee Roasters.

Potrivit reprezentanților companiei, se observă o creștere a consumului de cafea de specialitate în rândul românilor, iar acest lucru se reflectă și în volumul de vânzări înregistrat de lanțul de cafenele clujean, care, în primul an de la lansare a vândut peste 150.000 de produse pe bază de cafea, cele mai populare produse fiind flat white, cappuccino și latte.

”2017 ne-a demonstrat că ne aflăm pe un drum ascendent în dezvoltarea afacerii, având în vedere consumul tot mai mare de cafea de specialitate în rândul românilor și nu numai. Pe baza acestor rezultate, dar și a planurilor pe care le avem pentru anul în curs, țintim creșterea cifrei de afaceri cu peste 100% în 2018”, a spus Marcelus Suciu, co-fondator Narcoffee Roasters.

Materia primă este adusă din Costa Rica, Etiopia, Guatemala sau Columbia 

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de către doi dintre cei mai importanți oameni de afaceri clujeni din domeniul HoReCa, Marcelus Suciu și Dan Isai, cu o investiție inițială de 500.000 euro, sumă necesară pentru extinderea rețelei în Cluj și București. În acest moment, rețeaua numără 4 locații în cele două orașe, iar pe termen mediu, Narcoffee Roasters vizează francizarea conceptului și în SUA. Materia primă este adusă din țări precum Costa Rica, Etiopia, Guatemala sau Columbia și atent pregătită sub supervizarea lui Marius Nica, campion național de latte art și în primii 10 profesioniști mondiali la cup tasting.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments