11.7 C
Cluj-Napoca
marți, mai 21, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALLanțul Home Garden ajunge la 5 magazine alimentare în Cluj-Napoca

Lanțul Home Garden ajunge la 5 magazine alimentare în Cluj-Napoca

Compania Safeway International Impex din Cluj-Napoca, o afacere în dis­tri­buţia de produse alimentare, băuturi alcoolice şi nonalcoolice controlată de familia Shakhshir, a deschis cel de-al treilea magazin sub brandul Home Garden din Cluj-Napoca şi intenţionează ca în următoarele 2 luni să mai inaugureze încă două unităţi.

Magazinul nou-inaugurat este situat pe strada Alverna, numărul 39-41. Mulțumită acestei locații la intersecția străzii Alverna cu Lăcrămioarelor, magazinul poate deservi atât locuitorii din cartierele Gheorgheni și Andrei Mureșanu, cât și pe cei din Bună Ziua și Borhanci, acesta fiind ușor accesibil pentru toți clienții din aceste zone în continuă dezvoltare.

Noul market dispune de 200 mp utili de spațiu comercial, suprafață care a fost reorganizată atât ca expunere cât și ca amenajare pentru a pune la dispoziția clienților o varietate cât mai mare de produse prezentate într-un mod atractiv și prietenos. Home Garden își dorește prin acest magazin să ofere locuitorilor zonei cele mai bune oferte de produse precum și promoții atractive zilnice la o gamă variată de produse alimentare și nu numai.

Având în vedere că se află în proximitatea atâtor cartiere rezidențiale, orarul Non-Stop al magazinului permite clienților să își facă cumpărăturile la orice oră din zi și din noapte în funcție de când doresc să dedice timp acestora. Mai mult, chiar dacă magazinul este deschis 24/24 de ore, prețurile practicate sunt foarte competitive, în multe cazuri mai reduse față de competitorii locali, aceasta fără a face nici un fel de rabat la calitate sau varietate.

Noua unitate vine în sprijinul oamenilor care preferă să își facă cumpărăturile de strictă necesitate într-un timp scurt aproape de casă sau servici. Magazinul dispune de produse alimentare, băuturi alcoolice și nealcoolice, detergenți, cosmetice, fructe și legume proaspete dar și altele. Pentru cei care doresc să își satisfacă pofta de mâncare pe fugă, magazinul pune la dispoziție și sandwichuri gata-preparate și foarte gustoase. Produsele sunt de două categorii – produse locale și produse internaționale, multe dintre ele sub marcă proprie Home Garden.

Acesta este al 3-lea Magazin Home Garden deschis, alături de cel situat pe Bulevardul 21 Decembrie (în complexul Sora) și cel de pe Strada Horea Nr. 14. În următoarele două luni, cei de la Home Garden intenționează să mai deschidă încă două magazine în Cluj Napoca, astfel oferind câtor mai mulți clienți posibilitatea de a se bucura de o experiență de cumpărături de calitate, în proximitatea casei lor.

Safeway International Impex a fost înfiinţată în anul 1994 la Cluj-Napoca de către antreprenorii Shakhshir Hadeel şi Shakhshir Basel, care deţin pe piaţa locală şi franciza de fashion Bossini. Compania avea la finalul anului trecut peste 100 de angajaţi, dintre care 35 de oameni lucrau în departamentul de vânzări. Pentru 2018, antreprenorii clujeni au în plan să crească echipa de vânzări şi merchandiseri la nivel naţional.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments