14.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, decembrie 2, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAvenir Telecom a lansat smartphone-ul Energizer cu o autonomie a bateriei de...

Avenir Telecom a lansat smartphone-ul Energizer cu o autonomie a bateriei de până la 24 de zile

Grupul francez Avenir Telecom, care are pe piaţa locală operaţiuni de distribuţie de echipamente mobile şi accesorii şi operează şi reţeaua de magazine Internity, a lansat gama de telefoane mobile Energizer. Vârful de gamă este Power Max P600S, care oferă o autonomie de 24 de zile şi dispune de încărcare rapidă.

Cele 8 modele de telefoane lansate pe piaţa locală au preţuri care pornesc de la aproximativ 200 de lei până în jurul a 2.000 de lei. Avenir Telecom, care a obţinut în 2010 licenţa de a utiliza brandul producătorului american de baterii Energizer – a lansat iniţial accesorii pentru telefoane mobile, iar anul trecut a lansat şi primele telefoane. Avenir încearcă să-şi facă loc pe aglomerata piaţă a telefoanelor mobile folosindu-se de notorietatea brandului Energizer dar şi caracteristicile pe baza cărora a fost construită seria de mobile, care este produsă în China: capacitatea mare a bateriei, rezistenţa la apă, praf sau şocuri.

Energizer Power Max P600 are un ecran full HD de 6 inch, un procesor Mediatek Helio P25, octa core de 2,5 GHz, 3 sau 6 GB Ram, cameră principală Sony de 13 MP şi card SD de până la 256 GB. Fiind un dispozitiv 4G/LTE, acesta este capabil să atingă viteze de până la 300 Mbps. Telefonul are un preţ de 1.750 de lei.

Un alt model, Hard Case H550S este proiectat să dureze, fiind rezistent la apă, la praf şi la şocuri. Bateria durează până la 16 zile. Telefonul este proiectat cu materiale ranforsate şi rezistă la căderea de la o înălţime de 1,5 metri. Energizer Hard Case H550S are un ecran cu Gorilla Glass 3 de 5,5 inch, procesor de 1,5 GHz, camere de 13 şi 8 MP şi sistem de operare Android 7.0. Preţul unui exemplar este de 1.900 de lei.

Disponibile la Flanco, eMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan şi Bayern Mobile Solution

Telefoane mobile Energizer sunt disponibile, în prezent, la: Flanco, eMAG, Cel.ro, Elefant.ro, PCGarage.ro, Auchan şi Bayern Mobile Solution. Două dintre noile modele de telefoane, Energy Plus S550 LTE şi PowerMax P550S, pot fi achiziţionate, cu abonament, din reţeaua de magazine Internity, partener Telekom România.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments