0.7 C
Cluj-Napoca
joi, decembrie 7, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEAL''Regele mall-urilor'' a ajuns la un portofoliu de 10 clădiri de birouri...

”Regele mall-urilor” a ajuns la un portofoliu de 10 clădiri de birouri în Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi

Compania Iulius, controlată de omul de afaceri Iulian Dascălu, deţine şase clădiri UBC în complexul urbanistic Palas Iaşi (72.000 mp), două în proximitatea Iulius Mall Cluj (18.000 mp) şi alte două în ansamblul mixt Openville Timişoara (31.000 mp).

Openville din Timişoara este o investiţie realizată în comun de Iulius şi Atterbury Eu­rope, care atrage 220 de mi­lioa­ne de euro. La final, aces­ta va cuprinde 594.000 de metri pătraţi. Openville va avea în total şapte clădiri de birouri.  Cele 10 imobile găzduiesc sediile a peste 65 de companii şi reprezintă spaţii de muncă moderne pentru aproximativ 11.200 de persoane, care au la dispoziţie o numeroase facilităţi: food court, restaurante, cafenele, magazine, spaţii verzi, cinema multiplex, centru de fitness, săli de conferinţă, servicii medicale şi bancare, opţiuni pentru relaxare şi locuri de parcare.

De asemenea, în toate clădirile sale de birouri, Iulius a implementat programul Card Partener, prin care angajaţii beneficiază de discount-uri speciale, de până la 30%, la zeci de magazine şi operatori de servicii.

Iulius va finaliza în acest an o nouă clădire de birouri în Timişoara, de 19.000 mp, şi va începe lucrările la un alt centru, de 50.000 mp, în condiţiile în care dezvoltatorul avea la finele anului trecut un portofoliu de 10 clădiri de birouri, cu 121.000 mp, în Timişoara, Iaşi şi Cluj.

Iulius a inaugurat anul trecut cel de-al doilea imobil de birouri din ansamblul Openville Timişoara, proiect pe care îl realizează împreună cu Atterbury Europe, în proximitatea Iulius Mall. Compania deţinută de Iulian Dascălu include 10 clădiri clasa A operaţionale, realizate sub brandul ”United Business Center” (UBC), în Iaşi, Cluj-Napoca şi Timişoara.

Iulius a livrat în ultimele 12 luni pe piaţa din Timişoara 31.000 mp de spaţii office

În ultimele 12 luni, compania a livrat pe piaţa din Timişoara 31.000 mp de spaţii office, în două clădiri: UBC 2 (18.000 mp, în ianuarie 2017) şi UBC 1 (13.000 mp, în decembrie 2017). Tot aici, compania are în dezvoltare alţi 19.000 mp, în cel de-al treilea imobil de birouri din ansamblul mixt Openville, care va fi finalizat în ultimul trimestru al acestui an.

De asemenea, în perioada următoare vor începe lucrările de construcţie la o nouă clădire, cea de-a patra, cu o suprafaţă de 50.000 mp. Aceasta va fi cea mai înaltă clădire de birouri din România, cu 155 metri înălţime şi 27 de etaje.

 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments