web analytics
Sunteți aici

Dezvoltatorul CTP construieşte 70.000 de metri pătraţi de spaţii logistice şi industriale în Cluj, Timişoara şi Piteşti

CTP, cel mai mare dezvoltator şi administrator de parcuri industriale şi logistice din România şi Europa Centrală şi de Est, va livra anul acesta aproximativ 70.000 de metri pătraţi în parcurile industriale din Cluj-Napoca, Piteşti şi Timişoara.

Astfel, în parcul logistic din Cluj vor fi finalizate în cel de-al doilea trimestru al anului trei depozite, cu o suprafaţă închiriabilă de 30.000 de metri pătraţi, în timp ce în CTPark Timişoara va fi dată în funcţiune o clădire de aproximativ 9.000 de metri pătraţi. La nivel internaţional, dezvoltatorul şi-a mărit portofoliul de la 4,1 milioane de metri pătraţi de spaţii logistice de clasa A, la 4,5 milioane, în peste 80 de puncte strategice.

”CTP va continua să se dezvolte la fel de rapid şi anul acesta, atât pe piaţa locală, cât şi la nivel internaţional. Avem ţinte clare, pe care plănuim nu doar să le atingem, ci chiar să le depăşim în următoarea perioadă. În România ne-am propus să creştem portofoliul de spaţii logistice la peste 1 milion de metri pătraţi, iar în Europa avem ca obiectiv atingerea a 10 milioane de metri pătraţi, în următorii patru ani”, a spus Remon Vos, CEO CTP şi Country Head al CTP România.

La nivelul întregului său portofoliu naţional, CTP are planificată în 2018, o extindere de minimum 300.000 metri pătraţi, concentrându-se masiv pe zona Capitalei, unde deţine trei parcuri logistice a căror suprafaţă cumulată este estimată că va atinge 680.000 de metri pătraţi până la finalul lui 2018.

CTP administrează peste 700.000 mp de spaţii logistice şi industriale de clasa A

În România, CTP este cel mai mare dezvoltator şi administrator de spaţii logistice şi industriale de clasa A, cu peste 700.000 mp suprafaţă închiriabilă situaţi în zece oraşe: Arad, Bucureşti, Cluj-Napoca, Deva, Ineu, Piteşti, Salonta, Sibiu, Timişoara şi Turda.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW