web analytics
Sunteți aici

Yardi a ajuns la peste 1.000 de angajaţi la Cluj şi mai caută încă 100 de oameni

Furnizorul american de soluţii software pentru piaţa imobiliară Yardi, prezent pe piaţa locală prin subsidiarele Property Shark, achiziţionată în anul 2010, şi Yardi Call Center, a ajuns în prezent la 1.006 angajaţi în cele două birouri deţinute în Cluj-Napoca.

Americanii au în plan să continue recrutările în acest an, având disponibile pentru primul semestru aproximativ 100 de locuri de muncă, pentru analişti servicii clienţi, analişti web, programatori, specialişti marketing şi consultanţi.  Yardi furnizează soluţii software şi servicii pentru căutarea, investiţia şi managementul proprietăţilor.

”Preconizăm o creştere a ofertei de locuri de muncă pe piaţa muncii din Cluj-Napoca, dar şi o creştere a presiunii de a găsi persoane cu aptitudini nu doar tehnice, dar şi sociale pentru diferite roluri din domeniul serviciilor. Cererea foarte mare de personal şi scăderea populaţiei vor continua să influenţeze în mod direct strategiile agresive de recrutare pe care companiile sunt nevoite să le adopte. Dacă până acum IT-ul a fost principalul domeniu în care am resimţit această presiune, începem tot mai mult să o sesizăm şi în alte domenii precum marketingul online sau servicii clienţi”, a spus Andrei Dragomir, director IT & Operations la Yardi România.

Un agent servicii clienţi din cadrul Yardi România oferă asistenţă prin telefon clienţilor portalurilor imobiliare deţinute de companie, mai precis rezidenţilor şi potenţialilor rezidenţi care locuiesc în comunităţi de apartamente din SUA. Acesta furnizează informaţii detaliate cu privire la procesul de închiriere a unui imobil şi asistă rezidenţii care notifică probleme ce ţin de domeniul locativ.

Pe lângă salariu, Yardi le oferă angajaţilor asigurări medicale şi de viaţă private, programe de training, decontarea a 50% din costul abonamentului de parcare şi al abonamentelor de transport public, reduceri la restaurante şi săli de fitness. Anul trecut, Yardi România şi-a extins cu 2.700 mp sediul din incinta complexului de birouri The Office din Cluj-Napoca, ocupând integral etajul 3 al clădirii. Sediul central al Yardi România are în prezent o suprafaţă totală de 8.500 mp.

Afaceri de 88 mil. lei

Concernul american Yardi Systems, Inc. este prezent pe piaţa locală prin subsidiarele Property Shark, achiziţionată în anul 2010, respectiv Yardi Call Center, înfiinţată la finalul anului 2013. În 2016, cifra de afaceri netă cumulată a celor două companii Property Shark şi Yardi Call Center a fost de aproximativ 88 mil. lei (19,5 mil. euro). Yardi Systems, Inc. este o companie multinaţională ame­ricană, furnizor global software dedicate pieţei imo­­bi­liare, care numără peste 5.000 de angajaţi în birourile din Ame­rica de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Asia şi Australia.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW