28.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iunie 19, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALTurcii de la Atlasglobal vor opera din vară curse charter Cluj-Antalya

Turcii de la Atlasglobal vor opera din vară curse charter Cluj-Antalya

Compania Atlasglobal din Turcia va opera din vară zboruri directe, de tip charter, Cluj-Antalya, având ca tour-operator compania Need Tour. Zborurile turistice vor debuta din data de 2 iunie-până pe 22 septembrie 2018, fiind operate în fiecare zi de sâmbătă.

De la începutul anului au fost anunţate un număr de 12 destinaţii turistice (Egipt, Grecia, Spania, Turcia şi Tunisia) de pe aeroportul din Cluj, cea mai bine deservită destinaţie fiind An­talya, cu 7 zbo­ruri/săp­tă­mână. Zborurile turistice debutează în acest an mai repede decât în 2017, respectiv în 31 martie 2018, prin ope­ra­rea zborului regulat sezonier al companiei aeriene Wizz Air către Palma de Mallor­ca, Spania.

La câteva zile dis­tanţă, respectiv 4 apri­lie 2018, vor începe zbo­ru­ri­le spre o a doua des­ti­na­ţie turistică, prin ope­rarea zborului char­ter către Hurgha­da, Egipt, de către com­pa­nia aeriană Fly Egypt, prin tour-opera­torul ETI. Compania ETI a anunţat operarea neîn­tre­ruptă a zborului char­ter către Hurgha­da, din luna aprilie până la finalul anului 2018. Acelaşi tour ope­ra­tor ETI a anunţat şi ope­rarea unei noi des­ti­naţii charter turis­tice de pe aeroportulul din Cluj spre Sharm El Sheik, în fiecare zi de luni, în intervalul 11.06.2018 – 24.09.2018, prin zborurile aceleiaşi com­panii aeriene, Fly Egipt.

O altă noutate a acestui nou sezon turistic o reprezintă reluarea zborurilor turis­tice spre Tunisia, prin operarea zborurilor turistice spre Monastir, ale tour operatorului Amara Tour, în fiecare zi de miercuri din intervalul 13 iunie-18 octombrie 2018.

Cele mai multe chartere din Cluj sunt către Antalya

În vara anului 2017, de pe aeroportul din Cluj-Napoca au fost operate zboruri către 10 destinaţii de vacanţă din 3 ţări (Turcia, Grecia şi Egipt), prin intermediul a 10 companii aeriene. Cele mai multe chartere au fost către Antalya, operate de către 6 companii aeriene, staţiunea turcă devenind astfel destinaţia preferată a pasagerilor aeroportului din Cluj-Napoca.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments