web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Antreprenorul Aurel Tal din Sebeş vinde haine din piele şi din blană naturală de 2,6 mil. lei

Antreprenorul Aurel Tal din Sebeş vinde haine din piele şi din blană naturală de 2,6 mil. lei

Antreprenorul Aurel Tal din Sebeş, judeţul Alba, vinde sub brandul Ariela Sebiş haine de pie­le şi haine din blană naturală de 2,6 mil. lei (550.000 de euro). Bu­sinessul Ariela a fost înfiinţat în urmă cu a­proape 25 de ani, iar produsele sunt comercia­liza­te în patru magazine proprii şi pe site-ul arielasebis.ro.

”Am început activitatea în 1994. Am ales do­meniu hainelor de piele şi blană naturală pen­tru că tăbăcăria şi cojocăria sunt specifice zonei Sebeş. Eu de meserie sunt mecanic, dar m-am redirecţionat şi am făcut cursuri de spe­ci­a­­­lizare”, a spus Aurel Tal, acţionarul companiei.

Materia primă necesară realizării acestor produse este achiziţionată în proporţie de 90% din România, iar restul din străinătate. Cea mai mare parte a produselor re­­alizate în fabrica din Sebeş ajung pe pia­­­ţa din România. Produsele sunt co­mer­­­­cializate în cele patru magazine ale com­­­paniei şi pe magazinul online pro­priu.

În prezent, produsele sunt vân­du­te în cele patru magazine şi pe site-ul online al companiei, dar o mică parte ajunge şi la export în magazine par­­te­nere în ţări precum Damenarca, Ita­lia sau Germania. O haină de piele pentru femei costă între 500 şi 730 de lei, în timp ce o haine de blană naturală porneşte de la 700 de lei şi poate ajunge la 1.800 de lei, conform site-ului companiei.

Vor să-şi comercializeze produsele pe platforma online eMag

În fabrica din Sebeş lucrează 38 de angajaţi. Pe lângă hainele de blană naturală şi haine de piele, în fabrică se mai produc şi veste, genţi şi blănuri pentru decor. În ceea ce priveşte planurile de viitor, pe termen scurt, antreprenorul spune că vrea să îşi comercializeze produsele pe platforma online a celor de la eMag. În timp ce, pe termen lung, spune că nu exclude să îşi extindă activitatea spre producţia de încălţăminte.

Compania are patru magazine proprii, în Bucureşti (Bucur Obor), Bacău (Galeriile Adal), Oradea (Crişul Shopping Center) şi Ploieşti (Winmarkt Omnia). Primul magazin a fost deschis acum 15 ani în Bucureşti în fostul complex Prisma, apoi mutat în magazinul Cocor, iar în prezent se alfă la Bucur Obor.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW