25.7 C
Cluj-Napoca
luni, iunie 24, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALClujenii de la Electroglobal au câştigat proiectul pentru realizarea instalaţiilor electrice de...

Clujenii de la Electroglobal au câştigat proiectul pentru realizarea instalaţiilor electrice de la noul spital Regina Maria din Cluj-Napoca

Furnizorul de materiale şi echipamente electrice Electroglobal Cluj, controlat de Radu Ciorba în asociere cu Maksay Csaba, a realizat anul trecut afaceri în creştere cu 14% faţă de anul anterior. Compania a avut în 2016 afaceri de 85,5 mil. lei (18,6 mil. euro), potrivit mfinanţe.ro.

Compania furnizează aparataj electric de joasă ten­siune, motoare elec­trice, convertizoare de frec­venţă, automate pro­gramabile, senzori, cor­puri şi surse de iluminat, cabluri şi materiale de instalaţii, colaborând cu clienţi din sectorul materialelor de cons­trucţii, energie, industrie, dar şi cu beneficiarii direcţi, precum integratorii de sistem şi instalatori.

Clujenii dezvoltă de la zero o capacitate nouă de producţie şi eficientizează un sistem existent prin consultanţă, proiectare de sisteme de automatizări, acţionări şi luminotehnică, uzinare tablouri electrice de distribuţie şi automatizare, integrarea sistemelor, dezvoltare software de automatizări, asistenţă tehnică pentru montaj, punerea în funcţiune şi service. Electroglobal derulează proiecte de automatizări în infrastructură – staţii de tratare a apei, industria chimică, a materialelor de construcţii şi automotive, iluminat cu LED, în industria textilă şi sectorul medical.

”Pe piaţa exernă s-a menţinut trendul ascendent, iar investiţiile în retail au atras noi proiecte, ce implică soluţii complete pentru tablouri şi iluminat. Am extins colaborarea cu un beneficiar ce activează pe piaţa de automotive vest europeană şi ne menţinem totodată focusul pe segmentul  materialelor de construcţii. Câştigarea proiectului pentru realizarea tuturor instalaţiilor electrice de la noul spital privat Regina Maria din Cluj-Napoca, a marcat intrarea într-un nou segment”, a spus Radu Ciorba, direc­tor executiv şi unul dintre acţionarii Electro­global.

Reţeaua de sănătate Regina Maria, al doilea cel mai mare jucător din piaţa serviciilor medicale private, deţinut de fondul de investiţii Mid Europa Partners, va deschide în trimestru I din 2018 primul spital generalist, integrat, construit de la zero din Cluj-Napoca, în urma unei investiţii de 15 mil. euro. Unitatea reprezintă cea mai mare investiţie a reţelei de sănătate Regina Maria din afara Bucureştiului. Spitalul se va întinde pe 4 etaje şi va avea o suprafaţă de 7.000 mp.

Au ajuns la peste 100 angajaţi 

Electroglobal are în prezent peste 100 angajaţi şi intenţionează să mai recruteze oameni în departamentul de producţie, pe posturi de electriceni, ingineri electrici şi ingineri software. Compania are sediul central în Cluj-Napoca şi puncte de lucru în Bucureşti, Bacău, Braşov şi Ploieşti, prin care asigură acoperire naţională pentru contactul direct cu beneficiarii.

Sursa: Ziarul Financiar

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments