web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Cel mai mare distribuitor de ţigări din Cluj se extinde pe piaţa de băuturi

Cel mai mare distribuitor de ţigări din Cluj se extinde pe piaţa de băuturi

Distribuitorul de ţigări Punctual Comimpex din Cluj-Napoca, o afacere deţinută de antreprenorul Vasile Mureşan, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 514,5 mil. lei (aproximativ 111 mil. euro), mai mult cu 5% faţă de anul precedent.

În acest an a fost înfiinţată o divizie de distribuţie de băuturi în cadrul companiei Punctual Comimpex, prin preluarea unei alte firme din cadrul grupului, care îşi va desfăşura activitatea pe raza judeţului Cluj. Sediul Punctual Comimpex se află în Cluj-Napoca, iar punctele de lucru ale companiei se află în judeţele Mureş, Bistriţa-Năsăud, Satu Mare, Sălaj, Bihor, Alba şi Maramureş.

Furnizorii Punctual Comimpex sunt companiile producătoare şi importatoare de ţigarete din România (BAT, JTI, Philip Morris, China Tobacco Hongta Hering), iar clienţii provin în principal din mediul rural, din zona ariei proprii de distribuţie.

”În acest an am înfiinţat o divizie de distribuţie de băuturi în cadrul companiei Punctual Comimpex, prin preluarea unei alte firme din cadrul grupului, care îşi va desfăşura activitatea pe raza judeţului Cluj. Ca urmare, numărul de angajaţi a ajuns în prezent la 118 oameni”, a spus Vasile Mureşan, administratorul companiei Punctual Comimpex.

Afaceri de aproape 109 mil. euro în 2016

Compania Punctual Comimpex a fost înfiinţată în anul 1993 la Cluj-Napoca şi este deţinută de omul de afaceri Vasile Mureşan. În 2016, distribuitorul clujean a avut o cifră de afaceri de 489,5 mil. lei (108,8 mil. euro), în creştere cu 23% faţă de anul anterior, un profit net de 5,2 mil. lei (1,2 mil. euro) şi un număr mediu de 86 de angajaţi, potrivit Ministerului Finanţelor.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW