web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Afacerile cu scaune ale Antares Cluj urcă la 10 milioane de euro anul acesta

Afacerile cu scaune ale Antares Cluj urcă la 10 milioane de euro anul acesta

Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România estimează pentru acest an o cifră de afaceri de 10 mil. euro, mai mult cu 25% faţă de anul trecut.  Antares România a încheiat anul 2017 cu afaceri totale de 8 mil. euro. Compania produce scaune ergonomice şi de conferinţe în Cluj-Napoca, Bucureşti, iar începând cu toamna anului 2017 şi în Remetea, judeţul Harghita.

”Obiectivul Antares România pentru anul 2017 a fost o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, pe care nu am reuşit să o atingem. Obiectivul final pentru 2018 urmează să fie stabilit în scurt timp, dorim să luăm decizii importante pentru a ne putea concentra resursele şi energia într-un mod cât mai eficient şi astfel să atingem în acest an cifra de afaceri de 10 milioane de euro propusă în 2017”, a spus Laczkó Csaba, director general al Antares România.

Compania a finalizat anul trecut o investiţie de 1 mil. euro, susţinută din fonduri proprii, într-o fabrică de scaune la Remetea, judeţul Harghita, cu o suprafaţă totală de 2.500 mp. În afară de spaţiul de producţie, investiţia include şi spaţii de depozitare şi birouri. Antares produce diverse modele de scaune pentru birou, scaune fixe pentru conferinţe, scaune ergonomice operaţionale, fotolii manageriale, scaune pentru spaţii publice, scaune pentru auditorium, săli de cinema şi teatru.

Au ajuns la peste 130 de angajaţi 

Compania a ajuns în prezent la 132 de angajaţi şi produce aproximativ 2.500 de scaune pe zi, din modelele cele mai simple, şi 150-180 de fotolii directoriale. Antares România deţine magazine de prezentare în Cluj-Napoca şi Bucureşti, desfăşurând activităţi şi la export, în principal către firmele membre ale grupului Antares.

Antares România a fost înfiinţată în anul 1998 la Cluj-Napoca şi face parte din grupul Antares, care mai are filiale în Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia şi Serbia. Filiala din România şi-a început activitatea comer­cializând scaunele produse de grup, însă cu timpul Antares România şi-a dezvoltat şi o ramură de producţie.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW