web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Cesiro vrea încă 200 de angaja­ţi în fabrica de ceramică pentru menaj din Sighişoara

Cesiro vrea încă 200 de angaja­ţi în fabrica de ceramică pentru menaj din Sighişoara

Producătorul de articole din fa­ian­ţă pentru menaj Cesiro din Sighi­şoa­ra, judeţul Mureş, vrea să recruteze în acest an  aproxi­ma­tiv 200 de oameni, care să susţină creş­terea cu 25% a producţiei. Compania a ajuns în prezent la 1.070 de angajaţi.

Anul tre­cut, din cazua lipsei de personal, cifra de afaceri a companiei Cesiro a scăzut cu 10% faţă de anul an­te­rior. Producătorul din Sighişoara a în­cheiat anul 2017 cu afa­ceri totale de apro­xi­mativ 18 mil. euro.

”Cifra de afaceri a scăzut de-a lungul anului 2017, în special din cauza ple­că­rii în străinătate a foştilor angajaţi. Dis­pu­nem în prezent de 1.070 de oameni şi încercăm, pentru că avem nevoie, să mai recrutăm aproximativ 200 de noi oameni pentru a realizat o creştere cu 25% a producţie. Avem nevoie de muncitori în toate sectoarele de pro­duc­ţie”, a spus Dan David, commercial manager la Cesiro.

Pentru anul în curs, Cesiro a bugetat o creştere de 25% a afacerilor faţă de anul trecut, bazându-se pe co­men­zile venite de la pricipalii clienţi ai com­paniei din Suedia, Franţa, Marea Brita­nie, dar şi datorită noului parte­neriat cu grupul francez E.Leclerc.

Au livrat anul trecut produse către 100 de clienţi din 31 de ţări

Compania produce în principal far­furii, platouri, ceşti şi boluri, dar şi ceai­nice, cafetiere, vaze, ghivece sau coşuri de fructe, produsele Cesiro fiind prezente în cele mai multe dintre hiper­mar­keturile şi supermarketurile din Europa. În prezent, compania din Sighi­şoara trimite la export 85% din pro­ducţie, principalele pieţe fiind An­glia, Austria, Bulgaria, Cehia, Esto­nia, Elveţia, Franţa, Ger­ma­nia, Grecia, Italia, Olan­da, Polonia, Ser­bia, Spania sau Un­ga­ria, potrivit site-ului Cesiro. Anul trecut, Cesiro a livrat produse către 100 de clienţi din 31 de ţări.

La nivel local, produsele Cesiro sunt distribuite prin compania Cesiro House All către principalele lanţuri de supermarketuri, dar şi către clienţii mai mici tradiţionali. Afacerile companiei Cesiro House All au ajuns anul trecut la aproximativ 4 mil. euro. Compania Cesiro a făcut parte până în anul 1991 din Combinatul de Faianţă şi Sticlărie din Sighişoara şi a fost privatizată în anul 1995 prin metoda MEBO.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW