14.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 27, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂProducătorul de componente auto Preh angajează 190 de oameni în fabrica din...

Producătorul de componente auto Preh angajează 190 de oameni în fabrica din Ghimbav

Producătorul german de componente auto Preh România are disponibile în prezent aproximativ 190 de locuri de muncă la fabrica din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov. Cele mai multe joburi sunt pentru montatori electromecanici (90) şi muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor (70), însă compania caută şi confecţioneri circuite integrate, ingineri, programatori sau proiectanţi, potrivit infomaţiilor existente pe site-ul Agenţiei Judeţene Pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Braşov.

La fabrica din localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, sunt produse comutatoare multifuncţionale pentru volan, co­mu­tatoare bloc lumini, siste­me de control al climei şi elemente de comandă din consola cen­tra­lă a automobilelor pentru BMW, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Audi şi Mercedes.

În primul trimestru din 2017, compania a deschis un centru de servicii software şi hardware la Iaşi, unde produce ”compo­nente electronice inovatoare pentru sistemele de operare din interiorul autovehiculelor”. Preh a anunţat la deschiderea centrului de la Iaşi că va face aproximativ 60 de an­gajări (40 de ingineri în departamentul de dezvoltare software, 10 în testare software şi 10 în dezvoltare de produse hardware).

Compania Preh România a fost înfiinţată în anul 2008, cu principal domeniu de activitate fabricarea de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule. Acţionarii Preh România sunt Preh GmbH cu 98% din titluri şi Preh Beteiligungs GmbH din Germania cu 2% din acţiuni.

Vânzări globale de peste 1,17 mld. euro şi 6.622 de angajaţi

Grupul german Preh este controlat de către Joyson Electronics, companie listată la bursa din Shanghai. Preh, cu vânzări globale de peste 1,17 mld. euro şi 6.622 de angajaţi în 2016, are fabrici în Germania, Portugalia, Mexic, Statele Unite ale Americii, China şi România, care produc sisteme de comandă pentru interiorul autovehiculelor (sisteme de senzori, unităţi de control electronic şi sisteme de asamblare).

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments