13.1 C
Cluj-Napoca
vineri, martie 29, 2024
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTClujenii de la Blugento au dezvoltat într-un an şi jumătate 300 de...

Clujenii de la Blugento au dezvoltat într-un an şi jumătate 300 de magazine online

Furnizorul de soluţii de comerţ electronic bazate pe platforma Magento Blugento din Cluj-Napoca a dezvoltat într-un an şi jumătate de la înfiinţare 300 de magazine online pentru businessuri din domenii precum fashion, beauty, home & deco şi produse pentru copii, dar şi din domenii nişate, cum ar fi apicultura, arta sau produsele tradiţionale româneşti.

”Ritmul în care lucrăm este unul foarte alert. Lansăm câte un magazin online în fiecare zi şi, ţinând cont de cererea ridicată din ultimele luni, estimăm că în următorul an acest indicator va creşte”, a spus Sandu Băbăşan, CEO-ul Blugento.

Start-up-ul, înfiinţat în 2016, a înregistrat în prima jumătate a acestui an venituri de 100.000 euro, pentru întreg anul 2017 ţinta fiind de 300.000 euro. Creşterea businessului Blugente vine în condiţiile în care prezenţa în mediul virtual devine tot mai necesară pentru toţi comercianţii.

”Cererea din ce în ce mai mare din partea mediului antreprenorial se datorează şi faptului că eforturile noastre nu se limitează la realizarea unui site, ci vizează integrarea acestuia cu soluţiile populare de pe piaţă şi dezvoltarea unui sistem de sprijin pentru start-up-uri, în general, care să le asigure succesul online”, a precizat CEO-ul Blugento.

Plănuiesc extinderea pe piaţa externă

Platforma Blugento este integrată cu peste 100 de soluţii de plată, curierat, marketing, plus alte servicii necesare magazinelor online. Pentru anul viitor, start-up-ul are în plan să îşi extindă parteneriatele şi să intre şi pe piaţa externă.

”Vom extinde parteneriatele strategice la nivel naţional cu un jucător mare de pe piaţa de telecom, dar şi cu alţi furnizori de soluţii de eCommerce din zona de curierat şi plăţi online. Pe plan extern, am avut un feedback foarte bun pe soluţia de eCommerce pe care o oferim. Exista clar nevoia unei soluţii SaaS pe Magento, iar Blugento vine cu avantajul unui design custom modern şi cu un cost foarte avantajos. Acest lucru ne dă curajul să ne promovăm şi mai puternic produsul pe piaţa externă, odată cu demararea unei noi runde de finanţare la începutul anului viitor”, a mai spus Sandu Băbăşan.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments