web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Familia Rotta din Cluj face afaceri de 74 mil. lei din etichete pentru produse alimentare

Familia Rotta din Cluj face afaceri de 74 mil. lei din etichete pentru produse alimentare

Producătorul de etichete pentru produse alimentare Sunimprof Rottaprint, cu sediul în localitatea Apahida din judeţ ul Cluj, a realizat anul trecut afaceri de 74,6 milioane de lei (16,5 mil. euro), în creştere cu 20% faţă de anul precedent, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Compania este deţinută de familia Rotta, care a pus bazele acestui business la începutul anilor’90.

”Compania a fost înfiinţată în 1991 de mine împreună cu soţia mea. Am reuşit în tot acest timp să dezvoltăm businessul nostru de print şi să fim lideri pe piaţa de etichete şi ambalaje pentru industria alimentară”, a spus Cristinel Nechita Rotta, unul dintre proprietarii companiei.

Compania realizează etichete autoadezive, imprimate sau neimprimate, din hârtie sau plastic, cu adeziv permanent sau semipermanent, de diverse forme şi dimensiuni, dispuse în role sau plăci, conform datelor de pe site-ul Rottaprint.

Profit de 1,1 mil. euro anul trecut

Sunimprof Rottaprint produce etichete pentru produse alimentare, cosmetice, detergenţi, condimente, dar şi medicamente. Anul trecut, businessul deţinut de familia Rotta, avea peste 200 de angajaţi, conform datelor de la Ministerul de Finanţe. Profitul companiei s-a situat la 1,1 milioane de lei, la jumătate faţă de anul precedent.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW