web analytics
Sunteți aici

Un fermier din Arad face 40 de milioane de euro din producţia şi vânzarea de produse lactate, din carne şi de panificaţie

Antreprenorul Dimitrie Muscă pro­duce în sistem integrat pro­duse de pani­ficaţie, lactate şi pro­duse din carne pe care le vinde în re­ţeaua proprie for­mată din 37 de ma­gazine, unităţi care aco­peră judeţele Arad, Timiş şi Bihor.

Veni­turile pro­duse de Com­bi­natul Agroin­dustrial Curtici sunt rotunjite de com­paniile Agroin­dimpex, prin care se realizează comerţul cu produse din carne, precum şi compania IAC SA, cu activităţi în creşterea animalelor şi fabricarea produselor lactate.

”Anul 2017 a fost un an în care ne-a mers bine şi în care am reuşit să facem investiţii. Trecem de afaceri de 40 mil. euro la nivelul grupului. 40 de milioane de euro facem numai prin CAI Curtici, CAI Olari şi Porkprod Iratoş. În 2017 am putut să facem investiţii de peste 2 milioane de euro numai din bani proprii, fără servicii bancare”, a spus Dimitrie Muscă, proprietarul CAI Curtici.

Muscă deţine împreună cu fiul său peste 40.000 de porci şi 2.200 de bovine

Producătorului agricol din Curtici cultivă cereale pe circa 7.500 de hectare în judeţul Arad şi deţine, împreună cu fiul său, peste 40.000 de porci şi 2.200 de bovine. Deşi are capacitatea de producţie cât să poată vinde către supermarketuri, Dimitrie Muscă preferă să îşi valorifice singur produsele, după experienţele neplăcute pe care le-a avut în trecut cu lanţurile de comerţ modern.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW