web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > IRUM a investit 1,9 mil. euro în dezvoltarea fabricii de tractoare din Reghin

IRUM a investit 1,9 mil. euro în dezvoltarea fabricii de tractoare din Reghin

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM din Reghin, controlat de familia Oltean, a derulat în acest an investiţii de aproximativ 1,9 milioane de euro, în pro­iec­te de modernizare a atelierelor de lucru şi în pro­grame de cercetare şi dezvoltarea a produselor. În urma acestor in­vestiţii, compania a realizat în primele nouă luni o creş­tere de aproximativ 18% a capacităţii de producţie.

”În acest an am continuat modernizarea departa­men­telor de prelucrări mecanice, a atelierului de forjă şi a tur­nă­toriei. Totodată, am investit un milion de euro în pro­iec­te privind cercetarea şi dezvoltarea produselor noastre, atât în domeniul agricol, cât şi în cel forestier”, a spus Mircea Eugen Oltean, director general IRUM Reghin.

IRUM produce în fabrica din Reghin tractoare şi uti­laje TAF (Tractoare Articulate Forestiere), utilaje agri­co­le, încărcătoare, transportoare, echipamente pentru între­ţi­nerea drumurilor forestiere, însă realizează şi piesele afe­rente acestora. 15% din producţia de uti­la­je de la Reghin merge la export, partenerii de afaceri fiind diverse firme de exploatare forestieră din Spa­nia şi Bulgaria, dar şi producători de utilaje din Ger­ma­nia, Franţa şi Italia.

Afaceri de 16 mil. euro în 2016

IRUM a încheiat anul 2016 cu afaceri totale de peste 72 mil. lei (16 mil. euro), un profit net de 9,7 mil. lei (circa 2,2 mil. euro) şi cu un număr mediu de 406 angajaţi, potrivit mfinanţe.ro. Pentru anul în curs, producătorul din Reghin a bugetat afaceri în creştere faţă de 2016.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW