1.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, noiembrie 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALCompania de leasing operaţional a BRD îşi face sediu regional la Cluj-Napoca

Compania de leasing operaţional a BRD îşi face sediu regional la Cluj-Napoca

ALD Automotive, companie de leasing operaţional, filiala BRD-Groupe Societe Generale şi a grupului ALD, se extinde pe piaţa din afara Bucureştiului cu trei reprezentanţi regionali, Cluj-Napoca, Timişoara şi Iaşi, pentru a deservi clienţii corporate şi companiile mici şi mijlocii cu sedii în 24 de judeţe din ţară.

”Anunţăm extinderea acoperirii regionale în 24 de judeţe noi cu soluţii de mobilitate şi leasing operaţional. Am început încă din iunie cu Moldova şi am continuat cu Transilvania şi Banat, datorită potenţialului de dezvoltare al acestor zone – fiecare regiune fiind un pol important pentru industrii cheie în economie. În Timiş, de exemplu, industria de automotive este printre cele mai importante, în Iaşi se dezvoltă businessuri în IT, alături de afacerile cu tradiţie în textile, iar Cluj este cel mai mare hub tech din provincie.  Atât companiile mari, care reprezintă, în continuare, categoria majoritară a clienţilor noştri, cât şi IMM-urile din aceste regiuni, care au început să înţeleagă beneficiile leasingului operaţional, ne oferă oportunităţi de dezvoltare în perioada următoare”, a declarat Cătălin Olteanu, director comercial ALD Automotive.

În prezent, mai mult de 50% din flota ALD Automotive utilizată de companii româneşti a fost livrată către firme din provincie. Numărul de clienţi din portofoliul companiei a crescut în ultimii trei ani, principalii vectori de creştere fiind dezvoltarea canalului de vânzări directe prin dealeri locali şi lansarea produsului de tip White Label, dedicat IMM-urilor.

Reprezentanții regionali vor oferi servicii personalizate de leasing operațional, consultanță adaptată și soluții de mobilitate companiilor care activează cu precădere în sectoare de producție și servicii din județele deservite.
ALD este lider global în soluții de mobilitate, furnizând servicii de leasing operațional și management de flote în 43 de țări către o gamă variată de clienți: companii multinaționale, întreprinderi mici şi mijlocii, persoane fizice autorizate și persoane fizice.

ALD administrează 1,4 de milioane de autovehicule la nivel mondial

Cu 6.000 de angajați la nivel mondial, ALD administrează 1,4 de milioane de autovehicule. Acționarul principal al ALD este Societe Generale. Principalii săi concurenţi din România sunt Arval Service Lease, Leaseplan, Unicredit Leasing, Porsche Mobility şi Autonom Services.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments