web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Universitatea Babeș-Bolyai și-a deschis o reprezentanţă în Japonia

Universitatea Babeș-Bolyai și-a deschis o reprezentanţă în Japonia

Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca are, începând din această lună, un birou propriu la Universitatea din Kobe, devenind astfel prima universitate din România cu reprezentanţă în Japonia, dar şi în Asia.

Deschiderea biroului reprezintă un nou pas strategic în dezvoltarea internaţională a UBB şi atestă recunoaşterea calităţii actului educațional de la Universitatea Babeş-Bolyai. Biroul va susţine activităţile interuniversitare, diseminarea de informaţii, atragerea de studenţi, dar şi dezvoltarea colaborărilor pentru cercetări interdisciplinare, potrivit unui comunicat al UBB Cluj.

Universitatea din Kobe se află în Top 500 în Shanghai Ranking 2017

Rectorul UBB a vizitat mai multe instituții de învățământ superior din Kobe şi Tokyo, urmând a se stabili noi parteneriate strategice de colaborare, dezvoltarea de noi programe de internship pentru studenţi, colaborări pe parte academică, precum şi cu firme pentru activităţi de cercetare aplicată şi programe de pregătire. Universitatea din Kobe se află în Top 500 în Shanghai Ranking 2017, unul dintre cele mai prestigioase clasamente internaţionale ale universităţilor, fiind o universitate de top în Japonia.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW