web analytics
Sunteți aici

Agenţia de turism Eximtur Cluj: A explodat cererea pentru Băile Felix, Băile Herculane sau Sovata

Agenţia de turism Eximtur din Cluj, de­ţinută de familia Mo­rariu, estimează vânzări de 12 milioane de euro până la final de an doar din pa­chetele interne, faţă de 10 mi­­lioane de euro anul trecut. Contri­bu­ţia vacanţelor în des­tina­ţiile din ţară se va ridica la 23%, dat fiind că cifra de afaceri estimată până la final de an este de 52 de milioane de euro.

”Am menţinut şi la nouă luni creşterea cu 15% a vânzărilor totale. Pe intern am avut creştere cu 50% pe destinaţiile balneare, dar şi celelalte destinaţii turistice. A explodat cererea pentru Băile Felix, Băile Herculane sau Sovata. Facilităţile de spa din aceste zone atrag tot mai mulţi turişti, se vând foarte bine aceste staţiuni pentru Crăciun şi Revelion”, a spus Lucia Mora­riu.

Agenţia de turism a dezvoltat un depar­ta­ment separat pentru tu­rism intern, a contractat mai multe locuri în destinaţiile interne, ceea ce explică şi contribuţia în creştere a vacan­ţelor în ţară în business-ul Eximtur.

Unităţile de cazare din ţară au atras mai mulţi turişti români în primele nouă luni din acest an. În ia­nuarie-septembrie anul acesta s-au cazat 7,3 milioane de români în unităţile turistice din ţară, faţă de 6,6 milioane de români în pe­ri­oada similară a anului trecut, arată cele mai recente date de la Statistică.

Peste 80.000 de turişti au cumpărat prin agenţia Eximtur vacanţe în ţară

Agenţia Eximtur, specializată în business travel, organizare de evenimente şi leisure travel, a înregistrat anul trecut vânzări de 47 de milioane de euro, în creştere cu 14% faţă de 2015, potrivit oficialilor companiei. Peste 35.000 de clienţi ai Eximtur au cumpărat concedii în străinătate, iar peste 80.000 de turişti au cumpărat prin agenţie vacanţe în ţară.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW