web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Banca Transilvania a lansat Stickerul BT Pay pentru plăţile contactless

Banca Transilvania a lansat Stickerul BT Pay pentru plăţile contactless

Banca Transilvania a lansat Stickerul BT Pay, care poate înlocui atât cardurile de credit, cât şi cardurile de debit. Orice obiect pe care este aplicat stickerul devine astfel un mijloc de plata a cumparaturilor la comercianti. Dacă suma plătită este de până la 100 de lei sau echivalent, nu este necesar PIN-ul.

”Prin lansarea Stickerului BT Pay continuam sa oferim alternative de plata practice, rapide si moderne. Avem incredere ca va fi un accesoriu apreciat, pe fondul cresterii apetitului pentru colectia BT Pay, precum si a numarului de plati contactless. Aproximativ 20% dintre platile cu cardurile BT sunt contactless, ceea ce inseamna o crestere cu peste 450% in 2017 fata de 2016”, a declarat Oana Ilas, Director Coordonator, Directia Dezvoltare si Management Produse Retail, Banca Transilvania.

La emiterea stickerului se plăteşte suma de 30 de lei, administrarea este de 15 lei/an, iar comisionul este zero pentru cumpărăturile făcute la comercianţii din România şi din străinătate. Perioada de valabilitate a stickerului este de 3 ani, după care se reemite automat, exact ca un card.

Banca Transilvania are în portofoliu 3 milioane de carduri

Banca Transilvania, a doua cea mai mare bancă de pe piaţa locală, a devenit cel mai mare emitent de carduri din România, cu 3 milioane de carduri în portofoliu, şi susţine că este lider şi în ceea ce priveşte volumele tranzacţionate cu cardul, cu o cotă de peste 20% din piaţă.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW