23.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 20, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALBurger House se extinde cu o nouă locație în VIVO! Cluj-Napoca

Burger House se extinde cu o nouă locație în VIVO! Cluj-Napoca

Restaurantul Burger House, deținut de clujeanul Eduard Ebinca, s-a extins cu o nouă locație în VIVO! Cluj-Napoca, situată în zona food court, lângă Lunch Box. Meniul actual pe care clienții îl vor regăsi în centrul comercial VIVO! vine cu o gamă nouă de produse: costițe de porc sau vită și burgeri, care păstrează rețetele consacrate, dar aduce şi noi combinații delicioase.

Pe lângă experiența pe care o oferă gurmanzilor, Burger House pune accent pe design-ul aparte al restaurantelor. Integrând în decor elemente din natură precum lemnul și verdeața, restaurantul colaborează pentru fiecare locație pe care o deschide cu designeri care înțeleg că o experiență completă este dată atât de savoarea produselor, cât și de spațiul în care se servesc.

Antreprenorul Eduard Ebinca, 31 de ani, care a lucrat patru ani ca însoţitor de bord, a decis să re­nunţe la ac­tivitatea de steward pen­tru a-şi des­chi­de propria afacere în centrul ora­şu­lui Cluj-Napoca. Ebinca şi-a investit economiile în crearea unui lanţ de restaurante unde se servesc burgeri cu reţete unicat.

Tânărul antreprenor a accesat programul de finanţare pentru SRL-D (de­bu­tant) şi a fost scutit de taxele de înfiinţare a companiei. Astfel, în vara anului 2015, a pus bazele fir­mei JFK Burger (care adminis­trează brandul Burger House), un restau­rant orientat pe comer­cia­li­zarea de burgeri. Antreprenorul a fost scutit de taxele de înfiinţare a afacerii şi a mai investit 200.000 de lei (circa 45.000 de euro), din fonduri proprii.

Ebinca a fost patru ani şi jumătate însoţitor de zbor pentru o companie aeriană din Dubai şi a avut, astfel, ocazia să vadă o mulţime de ţări de pe întreg globul. Pasionat de burgeri, a gustat acest produs în ţările vizitate, după care s-a gândit să renunţe la slujbă şi să devină antreprenor, planul său fiind crearea unui lanţ de restaurante unde clienţii să servească cel mai bun burger.

Burger House a ajuns la trei restaurante în Cluj-Napoca

După deschiderea primului restaurant, în urmă cu doi ani, în centrul Clujului, antreprenorul a urmărit cum evoluează piaţa şi a decis, la începutul acestui an să pună pe picioare un al doilea restaurant, în urma unei investiţii de 100.000 de euro, împreună cu un asociat. Momentan, Burger House s-a extins cu o nouă locație în VIVO! Cluj-Napoca. Planul este crearea unui lanţ de astfel de restaurante, cam unul la un an, un an jumătate, următorul fiind de genul sports-bar, cu televizoare.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments