Restaurantul Burger House, deținut de clujeanul Eduard Ebinca, s-a extins cu o nouă locație în VIVO! Cluj-Napoca, situată în zona food court, lângă Lunch Box. Meniul actual pe care clienții îl vor regăsi în centrul comercial VIVO! vine cu o gamă nouă de produse: costițe de porc sau vită și burgeri, care păstrează rețetele consacrate, dar aduce şi noi combinații delicioase.
Pe lângă experiența pe care o oferă gurmanzilor, Burger House pune accent pe design-ul aparte al restaurantelor. Integrând în decor elemente din natură precum lemnul și verdeața, restaurantul colaborează pentru fiecare locație pe care o deschide cu designeri care înțeleg că o experiență completă este dată atât de savoarea produselor, cât și de spațiul în care se servesc.
Antreprenorul Eduard Ebinca, 31 de ani, care a lucrat patru ani ca însoţitor de bord, a decis să renunţe la activitatea de steward pentru a-şi deschide propria afacere în centrul oraşului Cluj-Napoca. Ebinca şi-a investit economiile în crearea unui lanţ de restaurante unde se servesc burgeri cu reţete unicat.
Tânărul antreprenor a accesat programul de finanţare pentru SRL-D (debutant) şi a fost scutit de taxele de înfiinţare a companiei. Astfel, în vara anului 2015, a pus bazele firmei JFK Burger (care administrează brandul Burger House), un restaurant orientat pe comercializarea de burgeri. Antreprenorul a fost scutit de taxele de înfiinţare a afacerii şi a mai investit 200.000 de lei (circa 45.000 de euro), din fonduri proprii.
Ebinca a fost patru ani şi jumătate însoţitor de zbor pentru o companie aeriană din Dubai şi a avut, astfel, ocazia să vadă o mulţime de ţări de pe întreg globul. Pasionat de burgeri, a gustat acest produs în ţările vizitate, după care s-a gândit să renunţe la slujbă şi să devină antreprenor, planul său fiind crearea unui lanţ de restaurante unde clienţii să servească cel mai bun burger.
Burger House a ajuns la trei restaurante în Cluj-Napoca
După deschiderea primului restaurant, în urmă cu doi ani, în centrul Clujului, antreprenorul a urmărit cum evoluează piaţa şi a decis, la începutul acestui an să pună pe picioare un al doilea restaurant, în urma unei investiţii de 100.000 de euro, împreună cu un asociat. Momentan, Burger House s-a extins cu o nouă locație în VIVO! Cluj-Napoca. Planul este crearea unui lanţ de astfel de restaurante, cam unul la un an, un an jumătate, următorul fiind de genul sports-bar, cu televizoare.