web analytics
Sunteți aici

JYSK deschide un magazin de mobilă, decoraţiuni şi textile în Făgăraş

Retailerul de mobilă, decoraţiuni şi textile JYSK România deschide un nou magazin, în oraşul Făgăraş, din judeţul Braşov, ajungând astfel la o reţea de 51 de unităţi pe piaţa locală. Noul magazin JYSK are o suprafaţă totală de 1.220 de metri pătraţi.

”Ne bucurăm să anunţăm deschiderea unui nou magazin JYSK în oraşul Făgăraş. Această toamnă a fost una plină pentru noi, am ajuns la 2.500 de magazine în lume, iar în România deschidem cel de-al 51-lea magazin”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK este unul dintre cei mai importanţi retaileri de mobilă şi decoraţiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfăşoară operaţiuni în 48 de ţări, are în total de aproape 20.000 de angajaţi şi deţine 2.500 de magazine în toată lumea.

Deţinut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în oraşul Aarhus, al doilea cel mai mare din acestă ţară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de graniţele ţării, odată cu deschiderea unui magazin în Germania.

JYSK a intrat pe piaţa din România în anul 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Reţeaua numără în prezent magazine în oraşele Bucureşti, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgovişte, Constanţa, Cluj, Deva, Galaţi, Oradea, Piteşti, Mediaş, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureş, Timişoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoşani, Focşani, Piatra Neamţ, Hunedoara şi Balş.

Afaceri de 64,5 mil. euro în România

Compania JYSK România şi-a majorat anul trecut cifra de afaceri cu 80%, până la 290,5 milioane de lei (64,5 milioane de euro), acesta fiind cel mai mare salt al businessului în ultimii ani. Profitul companiei s-a triplat în 2016, ajungând la un total de 40,5 milioane de lei (9 milioane de euro), potrivit informaţiilor publicate pe site-ul Ministerului de Finanţe.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW