web analytics
Sunteți aici

Afacerile producătorului german de componente auto Preh au ajuns la 119 mil. euro în primele nouă luni

Producătorul german de componente auto Preh România a realizat în primele nouă luni din acest an o cifră de afaceri de 119 mil. euro, mai mult cu 6% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Compania estimează că va încheia anul în curs cu afaceri totale de 165 mil. euro.

Compania deţine pe piaţa locală o fabrica în lo­cali­tatea Ghimbav, judeţul Braşov, unde sunt produse comutatoare multi­func­ţio­nale pentru volan, comuta­toare bloc lumini, sisteme de control al climei şi ele­men­te de co­man­dă din con­sola centrală a automo­bilelor. În primul tri­mestru din acest an, Preh a deschis un centru de servicii software şi hardware la Iaşi, unde sunt produse componente elec­tronice ino­va­toare pentru sistemele de operare din interiorul autovehi­culelor.

”Capacitatea noastră de producţie a crescut cu 10% faţă de anul trecut, prin investiţii în linii noi de asamblare. Introducerea noii tehnologii de producţie a plăcilor electronice ne conferă o in­de­pendenţă crescută faţă de vo­latilitatea şi lipsa de predictibilitate a fur­nizorilor din domeniul electronic”, a spus Mihae­la Forgaciu, directorul general al Preh România.

Compania a ajuns la aproximativ 1.190 de angajaţi şi intenţionează să mai recruteze încă 100-130 de oameni până la finalul anului, majoritatea joburilor fiind pentru montatori electromecanici. Preh mai are disponibile şi joburi pentru dezvoltatori software şi hardware, specialist taxe&impozite, planificator producţie, ingineri automatişti, stivuitorişti sau manipulatori marfă.

Vânzări globale de peste 1,17 mld. euro şi 6.622 de angajaţi pentru Preh în 2016

Compania Preh România a fost înfiinţată în anul 2008, cu principal domeniu de activitate fabricarea de echipamente electrice şi electronice pentru autovehicule şi pentru motoare de autovehicule. Grupul german Preh este controlat de către Joyson Electronics, companie listată la bursa din Shanghai. Preh, cu vânzări globale de peste 1,17 mld. euro şi 6.622 de angajaţi în 2016.

Sursa: Ziarul Financiar

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW