Restaurantul hotelului Privo din Târgu Mureş a primit cea mai înaltă distincţie în cadrul concursului Haute Grandeur Global Hotel & SPA Awards Gala, organizat în Bangkok, Thailanda. Restaurantul a fost recompensat şi pentru cea mai bună experienţă culinară din România.
Echipa de la restaurantul hotelului Privo este condusă de executive chef Adrian Florescu. Restaurantul are o capacitate de 180 de locuri oferă meniu à la carte cu specific internaţional, precum şi posibilitatea organizării de evenimente corporate şi private, prezentări şi degustări tematice. Produsele sunt proaspete, organice. Clienţii au la dispoziţie şi un meniu săptămânal cu noutăţi culinare. Pieptul de raţă cu sos de merişoare şi mousse-ul de ciocolată Cacao Barry sunt preparatele vedetă.
Adina Plopeanu este proprietara şi managerul Privo, sub umbrela acestui brand fiind deschise un hotel cu design minimalist, de inspiraţie japoneză şi o vilă în stil Art Nouveau, cu o istorie de peste un secol. Hotelul Privo şi Villa Csonka, parte a aceluiaşi complex din inima oraşului Târgu-Mureş, au fost inaugurate in urma cu aproape patru ani şi au reuşit de atunci să câştige premii locale şi internaţionale pentru design, dar şi pentru restaurantul şi crama pe care le găzduiesc.
O investiţie de 7 milioane de euro
Un hotel modern de 40 de camere şi apartamente, clasificate la 4 şi 5 stele, şi o vilă Art Nouveau care aduce în prim-plan dialogul dintre nou şi vechi. Vila are trei camere şi trei apartamente, fiecare cu un design unic, fiind mobilată cu piese originale Thonet şi Art Deco, vechi de peste 100 de ani şi recondiţionate. În total, o investiţie de 7 milioane de euro şi zece premii naţionale şi internaţionale câştigate în doi ani şi jumătate.
Sursa pozelor: Facebook Hotel Privo