14.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 27, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂEmerson angajează 200 de oameni pentru campusul din Cluj-Napoca

Emerson angajează 200 de oameni pentru campusul din Cluj-Napoca

Compania americană Emerson a recrutat de la începutul anului peste 100 de oameni şi mai are disponibile în prezent încă aproximativ 200 de joburi pentru unităţile de producţie deţinute în parcul industrial Tetarom II, din Cluj-Napoca.

Emerson are dis­ponibile locuri de muncă în domeniile inginerie, tehno­logia informaţiei, în producţie (inclusiv mun­citori pe linia de pro­ducţie), finanţe, resurse uma­ne, marketing şi suport pentru clienţi. Ame­ricanii au ajuns în pre­zent la peste 2.300 de angajaţi în România, majoritatea fiind localizaţi în campusul din Cluj-Napoca, iar aproximativ 50 de oameni lucrează în biroul din Bucureşti al companiei.

”În acest an inves­tiţiile Emerson în cam­pusul de la Cluj au a­juns la aproximativ 2,5 milioane de dolari şi s-au con­cen­trat, în pri­mul rând, pe moder­ni­za­rea echipa­men­telor utilizate în pro­cesul de pro­ducţie, dar şi pe a­me­najarea unor noi lo­curi de parcare pen­tru anga­jaţi. În pre­zent, avem apro­ximativ 200 de pos­turi deschise, pe care do­rim să le ocu­păm cu candidaţi cali­ficaţi”, au spus ofi­cialii companiei Emer­­son din Româ­nia.

Compania Emer­son SRL, cu sediul cen­tral în Cluj-Napoca, a avut anul trecut un câştig net de peste 42 mil. lei (9,3 mil. euro), du­blu faţă de anul ante­rior, însă afacerile companiei au scăzut cu 3%, până la aproximativ 672 mil. lei (149,3 mil. euro), conform calculelor ZF pe baza datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.

La Cluj, divizia Emerson Automation Solutions se ocupă de producţia şi asamblarea regulatoarelor de presiune Fisher®, produse Roxar de măsurare şi asigurare a fluxului, dispozitive Coriolis Micro Motion pentru măsurarea fluxului şi a densităţii, inclusiv produse Rosemount Flow, soluţii şi produse Rosemount Analyzer, sisteme de control şi automatizare PlantWeb™ Solutions Group, corpuri de iluminat şi cutii de racord Appleton A.T.X. pentru medii periculoase şi adverse.

Operaţiunile Emerson de la Cluj deservesc, în principal, clienţii companiei în Europa.

Emerson Automation Solutions oferă şi servicii în domeniul administrării afacerilor, inginerie şi IT, asistenţă clienţi, asistenţă vânzări, marketing, finanţe şi lanţuri de aprovizonare. Tot la Cluj, divizia Emerson Commercial & Residential Solutions produce diferite unelte din marca RIDGID® pentru constructori şi instalatori. Divizia de la Cluj deţine şi funcţii de marketing, asistenţă clienţi şi IT. Emerson mai deţine şi un birou Emerson Automation Solutions la Bucureşti, pentru activităţi de vânzări şi service, unde lucrează aproximativ 50 de angajaţi. Operaţiunile Emerson de la Cluj deservesc, în principal, clienţii companiei în Europa.

Sursa: Ziarul Financiar

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments