web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Sala polivalentă din Cluj-Napoca va purta numele Băncii Transilvania pentru 600.000 de euro

Sala polivalentă din Cluj-Napoca va purta numele Băncii Transilvania pentru 600.000 de euro

Sala Polivalentă Cluj-Napoca va purta numele Băncii Transilvania pentru următorii cel puţin cinci ani, deal pentru care BT  va achita 600.000 de euro. Consiliul Local Cluj-Napoca, proprietarul Sălii Polivalente, a aprobat în unanimitate continuarea demersurilor pentru semnarea contractului cu Banca Transilvania, care va da pentru următorii cinci ani numele de BT Arena sălii multifuncţionale a Clujului.

SC Sala Polivalentă SA, societatea care administrează cea mai mare sală de evenimente sportive și artistice din România, a anunțat în luna iulie că este în căutarea unui partener, astfel încât obiectivul să poarte o denumire comercială. Anunțul a fost postat pe website-ul polivalentacluj.ro la 1 septembrie. Consiliul de conducere al Băncii Transilvania a reacționat în scurt timp și a făcut o ofertă, care a fost prezentată spre aprobarea consilierilor locali.

Conducerea Săli Polivalente a informat că oferta iniţială a băncii clujene a fost de 500.000 de euro pe 5 ani, iar în urma negocierilor a fost stabilită la 600.000 de euro pe 5 ani. Anul acesta banca va vira Sălii Polivalente suma de 240.000 de euro. Banca Transilvania şi-a asumat şi o investiţie în sportul clujean de 40 de milioane de lei în următorii 5 ani.

Investiţia în sala polivalentă din Cluj-Napoca a fost de 70 mil. lei

Sala Polivalentă Cluj-Napoca a fost inaugurată în octombrie 2014, fiind cea mai modernă din România, investiţia ridicându-se la 70 de milioane de lei. Sala are peste 9.300 de locuri şi a găzduit până acum competiţii sportive de nivel european, dar şi concerte ale unor artişti celebri.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW