0.7 C
Cluj-Napoca
marți, martie 5, 2024
Google search engine
AcasăLOCURI DE MUNCĂYardi vrea 1.000 de angajaţi în birourile din Cluj-Napoca până la finalul...

Yardi vrea 1.000 de angajaţi în birourile din Cluj-Napoca până la finalul anului

Furnizorul american de soluţii software pentru piaţa imobiliară Yardi, care deţine în România companiile Property Shark şi Yardi Call Center, a ajuns în prezent la peste 950 de oameni în cele două birouri deţinute în Cluj-Napo­ca şi intenţionează să crească personalul la 1.000 de angajaţi până la finalul acestui an.

Yardi România şi-a extins recent cu 2.700 mp sediul din incinta complexului de birouri The Office din Cluj-Napoca, deţinut de fondul sud-african de investiţii NEPI şi de omul de afaceri Ovidiu Şandor, ocupând integral etajul 3 al clădirii. Sediul central al Yardi are în prezent o suprafaţă totală de 8.500 mp şi găz­duieşte 730 de specialişti în do­menii pre­cum programare soft­ware, ana­liză şi colectare de date, marketing, consultanţă şi servicii clienţi. Yardi furnizează soluţii software şi servicii pentru căutarea, investiţia şi managementul proprietăţilor.

”Consider că cel mai important factor care a influenţat dezvoltarea fulminantă a biroului Yardi Româ­nia din ultimii 7 ani este nivelul înalt de in­te­li­genţă şi rigurozitate a forţei de muncă din Cluj şi din România. Planul nostru este să păs­trăm această linie ascendentă de dezvoltare şi în următorii ani”, a declarat Andrei Drago­mir, director IT & Operations Yardi România.

Concernul american Yardi Systems, Inc. este prezent pe piaţa locală prin subsidiarele Property Shark, achiziţionată în anul 2010, respectiv Yardi Call Center, înfiinţată la finalul anului 2013, care au avut anul trecut afaceri cumulate de aproape 88 mil. lei (19,5 mil. euro), potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.

Yardi are peste 5.000 de angajaţi la nivel global

Alături de Yardi, în cadrul complexului de birouri The Office îşi mai desfăşoară activitatea companiile National Instruments, Yonder, 3Pillar Global, HP, Leoni, Betfair, Lohika Systems, COS, Deloitte, Ernst&Young, Wolters Kluwer, TUI Travel, Bombardier, Bosch şi MOL. Yardi Systems, Inc. este o companie multinaţională americană, furnizor global de soluţii software dedicate pieţei imobiliare, care numără peste 5.000 de angajaţi în birourile din America de Nord, Europa, Orientul Mijlociu, Asia şi Australia.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments