28.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iunie 19, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALCompania greacă Aegean Airlines va opera începând de anul viitor zboruri din...

Compania greacă Aegean Airlines va opera începând de anul viitor zboruri din Cluj-Napoca spre Atena

Aegean Airlines, cea mai mare companie aeriană din Grecia, va opera începând cu sezonul de vară 2018 zboruri regulate de la Cluj-Napoca spre Atena, devenind astfel cel de-al 8-lea operator aerian de pe aeroportul clujean.

Zborurile regulate sezoniere operate de companie Aegean Airlines vor asigura atât legătura directă cu capitala Greciei, Atena, cât şi zboruri de conexiune spre insulele greceşti şi Grecia continentală. Ruta Cluj-Napoca -Atena va oferi o mulţime de posibilităţi de conexiune spre destinaţii din ţările învecinate Greciei, precum Cipru, dar şi spre destinaţii din Orientul Mijlociu.

În prezent, Aegean Airlines, oferă pasagerilor săi o reţea compusă din 153 de destinaţii din întreaga lume (31 destinaţii interne şi 122 internaţionale) localizate în 44 de ţări diferite. Reţeaua de rute extrem de variată permite conectarea facilă cu minunatele insule greceşti, prin intermediul zborului direct, Cluj-Napoca-Atena, disponibil de 3 ori pe săptămână, în sezonul de vară 2018.

Aeroportul Internaţional ”Avram Iancu” Cluj este al doilea aeroport din România din punct de vedere al pasagerilor transportați, după  Aeroportul Internațional ”Henri Coandă” București, iar pentru anul 2017 estimează faptul că va înregistra un trafic cuprins între 2,7-3 milioane de pasageri.

Aegean Airlines este cea mai mare companie aeriană din Grecia

Aegean Airlines este membră Star Alliance şi totodată cea mai mare companie aeriană din Grecia, furnizând de la începutul anului 1999 şi până în prezent, servicii de transport aerian, pe trasee de tip scurt și mediu. În data de 23 octombrie 2013 compania aeriană a achiziționat Olympic Air şi prin urmare au fost facilitate frecvențe și conexiuni de zbor sporite, precum și acces sporit la insulele Greciei, inclusiv unele din cele mai îndepărtate, atât pentru vizitatori, cât și pentru greci.

Programul de zbor din 2017 include o rețea de 153 de destinații, 122 internaționale în 44 de țări și 31 interne, cu 15.400.000 de locuri disponibile. Zborurile sunt efectuate cu una dintre cele mai tinere flote din Europa, cuprinzând 61 de aeronave, după investiția recentă în noi aeronave Airbus A320ceo suplimentare.

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments