20.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 24, 2024
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTClujenii Marcelus Suciu și Dan Isai s-au extins în Praga cu lanţul...

Clujenii Marcelus Suciu și Dan Isai s-au extins în Praga cu lanţul de cafenele Narcoffee Roasters

Rețeaua de cafenele Narcoffee Roasters, deţinută de către antreprenorii clujeni Marcelus Suciu și Dan Isai, care este şi fondatorul SaladBox,  a deschis prima sa franciză la Prag, investiţia ridicându-se la 80.000 de euro. Cafeneaua este situată la intrarea principală a Centrului Comercial Chodov Mall, unul dintre cele mai mari centre comerciale din Cehia, dar şi din Europa Centrală şi de Est.  

Narcoffee Roasters Praga este cea de-a cincea unitate din rețeaua proiectului clujean și prima din afara României, la mai puțin de trei luni de la intrarea în București. Până la finalul anului, cei doi antreprenori români își propun încă o franciză, dar și extinderea rețelei proprii. De asemenea, în scurt timp, vor începe lucrările şi pentru a doua cafenea Narcoffee Roasters, în zona pietonală din centrul oraşului Praga.

”Narcoffee Roasters este un concept atractiv pentru Europa datorită produsului foarte special, a brandului și a design-ului specifice conceptului. Suntem în discuții pentru a acorda francize în mai multe orașe europene și sperăm ca în anul 2018 să putem spune că Narcoffee Roasters este un lanț european de cafenele pornit la Cluj”, afirmă Dan Isai, cofondator Narcoffee Roasters și fondator SaladBox.

Noua cafenea din Praga respectă întocmai tipicul conceptelor autohtone, cu un meniu pe bază de espresso, adică specialități de cafea precum flat white, long black sau latte și un meniu pe bază de cafea la filtru, precum V60, Chemex, Aeropress sau Cold Brew. În plus, meniul mai include și infuzii de ceai negru Indian sau Matcha, precum și răcoritoare din fructe presate la rece.

”Praga nu este un oraș străin de cafeaua de specialitate. Dimpotrivă, vorbim de un oraș european care deja emite pretenții când vine vorba de cafea de înaltă calitate. Acest lucru ne dă curaj și ne motivează”, a menționat Marius Nica, head barista în cadrul Narcoffee Roasters.

Marius Nica, campion naţional şi premiat internaţional în latte art, precum şi top 10 world cup taster în 2016, semnează specialitățile cafenelei, în timp ce design-ul interior al locației este atribuit arhitectului Cosmin Todor, câștigător al premiului Noblesse Interiors la Elle Decoration Design Awards în 2016, în colaborare cu Beniamin Pop, Brand Architect, responsabil de branding și definitivarea acestuia în implementare.

Rețeaua Narcoffee Roasters numără 5 cafenele în Cluj, București și Praga

Narcoffee Roasters este un concept de cafenele de specialitate fondat de către doi dintre cei mai importanți oameni de afaceri clujeni din domeniul HoReCa, Marcelus Suciu și Dan Isai, cu o investiție inițială de 500.000 euro, sumă necesară pentru extinderea rețelei în Cluj și București. În acest moment, rețeaua numără 5 cafenele în Cluj, București și Praga. Materia primă este adusă din țări precum Costa Rica, Etiopia, Guatemala sau Columbia și atent pregătită sub supervizarea lui Marius Nica, campion național de latte art și în primii 10 profesioniști mondiali la cup tasting.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments