web analytics
Sunteți aici

Mega Image a deschis cel de-al treilea supermarket din Cluj-Napoca

Retailerul belgian Mega Image a deschis cel de-al treilea supermarket din Cluj-Napoca, cu o suprafaţă de vânzare de 350 de metri pătraţi, reţeaua ajungând astfel la 563 de magazine.

Cel de-al treilea supermarket Mega Image din Cluj-Napoca a fost deschis în cartierul Grigorescu, primele două fiind amplasate în zone centrale, în piaţa Mihai Viteazu şi în centrul comercial Platinia. Belgienii continuă parteneriatele cu producătorii locali, astfel că, în sortimentaţia Mega Image se pot găsi produsele din carne ale Moldovan – Carmangeria Sânnicoară şi produsele de panificaţie şi patiserie La Casa.

Mega Image deţine în prezent o reţea de 563 magazine, în Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Ploieşti, Braşov, Târgovişte, dar şi în alte oraşe din ţară, sub mărcile Mega Image, Shop&Go, Gusturi Româneşti. Retailerul belgian ocupă poziţia a doua în piaţă după numărul de magazine, primul loc fiind ocupat de Profi, care deţine 637 de unităţi.

Afaceri de aproximativ 1 mld. euro în România

În ceea ce priveşte cifra de afaceri de anul trecut, Mega Image s-a apropiat de pragul de 1 mld. euro, inregistrând unavans de peste 20%. Mega Image face parte din Ahold Delhaize, retailerul belgian ce operează în prezent pe trei continente.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW