web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Start-up-ul Doorie din Cluj-Napoca s-a calificat în cursa pentru premiul de 100.000 de euro din Dubai

Start-up-ul Doorie din Cluj-Napoca s-a calificat în cursa pentru premiul de 100.000 de euro din Dubai

Start-up-ul Doorie din Cluj-Napoca a dezvoltat o soluţie software dedicată industriei hoteliere, care a fost aleasă ca finalistă în cadrul competiţiei Futurism din Dubai, unde alte 29 de start-up-uri îşi vor prezenta produsul în cadrul GITEX Future Stars, unul dintre cele mai mari evenimente din lume dedicate noilor business.

Doorie a intrat în cursa pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro, oferit sub forma unei investiţii pentru dezvoltarea ulterioară a produsului. Platforma doorie.io este un asistent virtual pentru oaspeţii hotelurilor care memorează preferinţele acestora şi totodată le oferă acces la servicii personalizate şi diferite evenimente. Soluţia face astfel legătura între oaspeţi şi angajaţii hotelului, utilizatorii având acces la platformă direct de pe telefonul mobil.

”Prin intermediul doorie.io am vut să readucem în prim-plan gazda care îşi aminteşte mereu numele oaspeţilor şi care îi face să se simtă bine primiţi chiar înainte de a ajunge, precum şi pe timpul şederii, dar şi după aceasta”, a spus Anca D. Goron, fondatoarea Doorie.

Competiţia Dubai Futurism, lansată în colaborare cu Gitex Future Stars, aduce într-un singur loc cele mai bune idei şi start-up-uri tech orientate spre industria ospitalieră, menite să aducă un suflu inovator soluţiilor IT existente pentru călătorii din fiecare colţ al lumii. Evenimentul are ca scop descoperirea unor soluţii de impact pentru viitorul industriei şi să contribuie la creşterea ecosistemului de startupuri din emirat, în linie cu viziunea pentru Dubai 2020 a Ministerului de Turism.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW