14.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 27, 2024
Google search engine
AcasăAFACERI LA ÎNCEPUTO tânără de 24 de ani din Baia Mare a deschis un...

O tânără de 24 de ani din Baia Mare a deschis un magazin de decorațiuni în Platinia Shopping Center din Cluj-Napoca

Bianca Pop, în vârstă de 24 de ani, a adus din Baia Mare la Cluj-Napoca afacerea părinților cu decorațiuni interioare, pe care vrea să o transforme într-un lanț național. Bianca Pop, sufletul din spatele conceptului Ambience Deco, a petrecut un an în Franţa, unde a studiat îndeaproape piaţa cadourilor şi decoraţiunilor din casele cochete ale francezilor.

Afacerea Ambiance Deco, dezvoltată și condusă până acum în Maramureș de familia Biancăi, s-a extins și la Cluj-Napoca, odată cu deschiderea unui magazin de decorațiuni și cadouri în Platinia Shopping Center. Originară din Baia Mare, Bianca Pop e pasionată de cadouri și decorațiuni și, la fel ca mulți alți tineri, a plecat în străinătate, a lucrat acolo și a acumulat experiență în domeniul HoReCa.

 

Și-a dat seama că în România poate aplica tot ceea ce a învățat în Franța

Și-a dorit însă mai mult: și-a dat seama că în România poate aplica tot ceea ce a învățat în Franța în materie de relații cu clienții, calitatea produselor, a serviciilor și ospitalitate. S-a întors la Baia Mare, orașul ei natal, a început să lucreze în afacerea părinților, iar acum se pregătește să o preia în totalitate. Trecerea va fi una cu pași mici, dar siguri: după deschiderea celui de-al doilea magazin Ambiance Deco din țară, tânăra își propune o extindere la nivel național.

 

Vrea să dezvolte și să ducă mai departe afacerea părinților

”Antreprenoriatul este, pentru mine, o provocare, dar cred că îi voi face față. Am experiența de lucru și de adaptare la mediul din Franța, în plus îi am aproape pe părinții mei, care mă ajută enorm, de la ei învăț în mod practic, asta după ce am studiat Administrarea Afacerii la licență și master. Am pasiunea pentru ceea ce fac și dorința de a dezvolta și a duce mai departe business-ul părinților”, a spus Bianca Pop, managing director Ambiance Deco.

 

Ambiance Deco promovează branduri din Franța și Polonia

Bianca a mai spus că dorința de a veni la Cluj a venit natural și crede că rafinamentul produselor pe care le aduce de la branduri de renume din Franța și Polonia va fi apreciat de clujeni atât pentru propriile locuințe, cât și pentru cadouri făcute celor dragi.

Sursa: www.paginadetransilvania.ro

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments