25.7 C
Cluj-Napoca
luni, iunie 24, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALAntares a finalizat investiţia de 800.000 de euro în fabrica de scaune...

Antares a finalizat investiţia de 800.000 de euro în fabrica de scaune de la Remetea, judeţul Harghita

Producătorul de scaune ergonomice pentru birou Antares România a finalizat construcţia fabricii de la Remetea, din judeţul Harghita, o investiţie de 800.000 de euro, susţinută din fondurile proprii ale companiei. Într-o primă fază, în fabrică vor lucra 20-25 de oameni, iar investiţia va permite atât creşterea capacităţii de producţie a companiei, cât şi extinderea gamei de scaune.

În prezent, Antares produce în fabrica deţinută în Cluj-Napoca diverse modele de scaune pentru birou, scaune fixe pentru conferinţe, scaune ergonomice operaţionale, fotolii manageriale, scaune pentru spaţii publice, scaune pentru auditoriu, săli de cinema şi teatru.

Compania a finalizat anul 2016 cu o cifră de afaceri de 9,2 mil. euro, mai mult cu circa 3% faţă de anul anterior. În 2015, Antares România a avut afaceri de 39,7 mil. lei (8,9 mil. euro), un profit net de peste 2 mil. lei (470.000 de euro) şi un număr mediu de 113 an­gajaţi, potrivit site-ul Ministerului Finanţelor. Anul trecut, Antares a crescut cu 10% producţia fabricii de scaune de la Cluj, faţă de anul anterior.

În 2016 capacitatea de producţie a fabricii Antares de la Cluj-Napoca era de 2.500 de scaune simple şi 150-180 de fotolii directoriale pe zi. Compania deţine magazine de prezentare în Cluj-Napoca şi Bucureşti, desfăşurând şi activităţi la export, în principal către firmele membre ale grupului Antares.

Antares Cehia controlează 90% din acţiunile Antares România 

Antares România a fost înfiinţată în anul 1998 la Cluj-Napoca şi face parte din grupul Antares, care mai are filiale în Ungaria, Bulgaria, Cehia, Slovacia şi Serbia. Filiala din România şi-a început activitatea comercializând scaunele produse de grup, însă cu timpul Antares România şi-a dezvoltat şi o ramură de producţie. Acţionarii Antares România sunt Antares din Cehia cu 90% din acţiuni şi directorul general Laczko Csaba, cu 10% din titluri. Inaugurarea noii fabrici de scaune Antares România din Remetea, jud. Harghita, va avea loc în data de 29 septembrie.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments