web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Clujenii de la Eximtur au vândut vacanţe pe litoralul românesc de peste 10 mil. euro în sezonul estival 2017

Clujenii de la Eximtur au vândut vacanţe pe litoralul românesc de peste 10 mil. euro în sezonul estival 2017

Agenţia de turism Eximtur, controlată de Lucia şi Radu Morariu, a vândut vacanţe pe litoralul românesc de peste 10 milioane de euro în sezonul estival 2017, în creştere cu 8% faţă de anul precedent şi cu peste 42% mai mari faţă de acum doi ani.

”Voucherele de vacanţă au susţinut creşterea vânzărilor de sejururi pe litoral. Până la finalul lunii iulie, Eximtur a vândut vacanţe pe vouchere de vacanţă de peste un milion de euro, în majoritate pentru vacanţele pe litoral”, a spus Lucia Morariu, preşedinte al Eximtur.

Staţiunile din zona Mamaia şi Năvodari au ocupat primul loc în vânzările agenţiei clujene de turism, pachetele de vacanţe din acele zone ridicându-se la peste patru milioane de euro. Totuşi staţiunile din sudul litoralului au crescut constant şi pentru prima dată în ultimii cinci ani, raportul dintre zona Mamaia-Năvodari şi restul staţiunilor a fost de 50%-50%.

Eximtur deţine 28 de agenţii proprii şi francizate în 19 oraşe din România

Compania Eximtur, înfiinţată în 1993 şi controlată de Lucia şi Radu Morariu, deţine 28 de agenţii proprii şi francizate în 19 oraşe din România. Activitatea companiei este organizată în patru divizii: Business travel şi organizare evenimente, Leisure travel, Incoming şi Şcoala de turism.

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW