19.7 C
Cluj-Napoca
vineri, aprilie 12, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALIsraelitenii de la AFI investesc 120 mil. euro în construcţia unui centru...

Israelitenii de la AFI investesc 120 mil. euro în construcţia unui centru comercial la Braşov

Grupul israelian AFI Europe a demarat proiectul celui de-al treilea centru comercial dezvoltat de ei  în România, care se va întinde pe 70.000 de metri pătraţi şi va presupune o investiţie de 120 de milioane de euro.

Şantierul AFI Braşov, care va include un mall şi două turnuri de birouri clasa A, construite pe terenul fostei uzine Hidromecanica, a fost inaugurat  în prezenţa investitorilor şi a autorităţilor. Centrul comercial va avea 200 de magazine şi zone de servicii, mai multe branduri semnând deja contracte de închiriere cu investitorii. Rata de alocare este deja de 80% .

Prima etapă a proiectul va include un centru comercial cu o suprafaţă totală închiriabilă de 45.000 de mp şi unul din cele două turnuri de birouri clasa A, care se va întinde pe o suprafaţă de 25.000 de mp. Potrivit investitorilor, proiectul va fi gata în primul trimestru al anului 2019.

”Am ales Braşovul în primul rând pentru că este un oraş foarte important în România şi credem că această locaţie reprezintă inima oraşului, împreună cu conceptul pe care l-am adus în oraş, înseamnă un proiect perfect pentru noi. Am înţeles că există o nevoie mare de spaţii de retail în Braşov, pentru că astăzi există doar un singur mall în Braşov şi este un oraş mare şi credem că este loc pentru încă unul. Varietatea de branduri de fashion, locaţia perfectă, accesibilitatea, facilităţile de petrecere a timpului liber şi divertisment reprezintă mixul perfect prin care ne dorim să setăm noi trenduri şi să oferim vizitatorilor o nouă experienţă de shopping”, a declarat David Hay, CEO AFI Europe România.

Investiţia, care va crea peste 2.000 de locuri de muncă, îşi propune să devină noul centru de interes al oraşului şi destinaţia preferată pentru pasionaţii de shopping, turişti, dar şi pentru comunitatea de business şi companiile multinaţionale din domeniul IT&C.

Al treilea centru comercial dezvoltat de AFI Europe în România

Ccentru comercial va pune la dispoziţia clienţilor peste 1.700 de locuri de parcare şi va dispune de o terasă verde de 3.500 de metri pătraţi, o zonă de cinema cu 10 săli la standarde VIP, un cazino pe 600 mp, 1.200 mp de spaţii de divertisment, teren de joacă şi alte atracţii pentru copii, restaurante, cafenele. AFI Braşov este cel de-al treilea centru comercial pe care AFI Europe îl dezvoltă în România, după AFI Cotroceni (90.000 mp GLA) din Bucureşti, cel mai mare centru comercial din ţară, şi AFI Ploieşti (34.000 mp GLA).

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments