23.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 20, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALDezvoltatorul CTP face un parc logistic de 15 milioane de euro în...

Dezvoltatorul CTP face un parc logistic de 15 milioane de euro în localitatea Floreşti, lângă Cluj-Napoca

CTP, unul dintre cei mai mari dezvoltatori şi administratori de parcuri industriale şi logistice din România, investeşte 15 milioane de euro în dezvoltarea unui nou parc logistic în localitatea Floreşti, în apropiere de Cluj-Napoca. CTPark Cluj II va avea o suprafaţă totală închiriabilă de 29.000 de metri pătraţi.

Compania mai deţine în prezent un parc în judeţul Cluj, CTPark Cluj I, aflat în localitatea Apahida, cu o suprafaţă de 23.000 metri pătraţi, finalizat anul trecut. Noul parc logistic va fi construit pe un teren cu o suprafaţă de 65.000 de me­­tri pătraţi, proiectul fiind în faza de auto­rizare, design şi licitaţie pentru sub­contractori. Lucrările vor fi fina­li­za­te în două etape: prima în martie 2018, iar a doua în ultima jumătate a anului viitor.

”Primim din ce în ce mai multe solicitări din zona Clujului, care atrage în ultimii ani investitori de calibru din domenii ca: IT, automotive, FMCG, industria textilă, tehnologie. Este al treilea oraş ca mărime din România şi unul dintre cele mai bine dezvoltate din punct de vedere economic, ceea ce generează o nevoie tot mai accentuată de noi spaţii de depozitare şi producţie”, a spus Ana Dumitrache, Country Head al CTP România.

În paralel cu construcţia noului CTPark Cluj II, CTP continuă dezvoltarea primului parc logistic din zonă aflat în portofoliul său. Compania investeşte circa 4,5 milioane de euro în extinderea cu 10.500 m2 a CTPark Cluj I, aflat în Apahida, la 13 km de centrul oraşului Cluj-Napoca şi în apropierea aeroportului. Clădirea va fi finalizată în noiembrie 2017 şi este destinată clientului strategic al CTPark Cluj I, retailerul Profi.

CTP deţine parcuri industriale şi logistice în 10 oraşe din România

Recent, CTP a achiziţionat in vestul ţării două parcuri logistice în orasele Ineu şi Salonta, cu o suprafaţă închiriabilă totală de 37.000 mp, şi a demarat lucrările la extinderea cu 32.000 mp a CTPark Timişoara, cu o investiţie de peste 13 milioane de euro. În următoarea perioadă, planurile de dezvoltare ale CTP în vestul ţării vizează oraşele Turda şi Deva. În prezent, CTP deţine parcuri industriale şi logistice în 10 oraşe din România, dintre care 7 sunt situate în vestul ţării la Arad, Cluj-Napoca, Turda, Deva, Timişoara, Ineu şi Salonta.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments