25.7 C
Cluj-Napoca
luni, iunie 24, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALRegina Maria va deschide la începutul anului viitor un spital de 15...

Regina Maria va deschide la începutul anului viitor un spital de 15 mil. euro în Cluj-Napoca

Reteaua de sănătate Regina Maria va inaugura la inceputul anului viitor primul spital privat cu servicii integrate din Cluj Napoca, in urma unei investitii de 15 milioane de euro. Spitalul va deservi atat pacientii din Cluj-Napoca, cat si din judetele limitrofe.

Cu o suprafata de 7.000 mp, noul centru medical regional va oferi o gama complexa de specialitati medicale, axate pe chirurgia minim-invaziva laparoscopica, printre care: ginecologie, chirurgie generala, chirurgie pediatrica, ortopedie. In plus, spitalul va dispune de maternitate, un centru de imagistica, un laborator integrat de analize medicale, un ambulatoriu multi-disciplinar si camera de garda.

”Decizia de a deschide aceasta unitate medicala a venit natural, ca urmare a prezentei noastre de 9 ani în Cluj. Ne simtim foarte bine in Ardeal, iar pentru constructia acestui spital avem un partener solid, cu o reputatie foarte buna, domnul Horia Ciorcila. Ii multumesc ca dezvoltam impreuna poate cel mai important proiect de pe segmentul serviciilor medicale din Ardeal. Vom crea peste 300 de locuri noi de munca si suntem convinsi ca vom atrage echipe medicale cu experienta”, spunea anterior Fady Chreih, Directorul General al Retelei de sanatate REGINA MARIA.

In Cluj, reteaua de sanatate Regina Maria opereaza deja doua clinici multidisciplinare, un laborator de analize medicale, un Centru specializat in Diabet, Nutritie si Boli Metabolice coordonat de Prof. Dr. Academician Nicolae Hancu, un Centru de Medicina Muncii si un Centru de Kinetoterapie si Recuperare Medicala. De asemenea, Reteaua reuneste o echipa puternica de peste 100 de medici cu experienta pe toate specialitatile medicale.

Consultanta juridica pentru semnarea acestui parteneriat a fost asigurata de RTPR Allen & Overy pentru Reteaua de sanatate REGINA MARIA si de PeliFilip SCA pentru domnul Horia Ciorcila. Proiectul de arhitectura a fost conceput de firma Arhimar Cluj, iar project managerul este compania Verbau Cluj.

Regina Maria a realizat investitii de peste 9 mil. euro in noua ani de prezenta la Cluj-Napoca

In primul an de la deschidere, operatorul privat de servicii medicale estimeaza un flux de peste 10.000 de pacienti in spital si in ambulatoriu. Reteaua de sanatate Regina Maria este prezenta pe piata serviciilor medicale din Cluj Napoca de 9 ani, timp in care a realizat investitii de peste 9 milioane de euro.

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments