web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > O garsonieră în zona semicentrală a Clujului se închiriază cu 450 de euro, la fel ca în Lipscani, București

O garsonieră în zona semicentrală a Clujului se închiriază cu 450 de euro, la fel ca în Lipscani, București

În Cluj-Napoca prețul mediu solicitat pentru o garsonieră din arealul semicentral ajunge la 450 de euro pe lună, nivel similar cu cel de pe Lipscani, în București. Pe locul al doilea în clasamentul celor mai ridicate chirii pentru acest tip de locuințe se află zona Calea Turzii (260 de euro pe lună), urmată de cartierul Andrei Mureșanu (255 de euro pe lună), potrivit unei analize a Imobiliare.ro.

Cele mai accesibile prețuri pot fi găsite însă în zonele Dâmbul Rotund (108 euro pe lună), Baciu (138 de euro pe lună) și Grigorescu (149 de euro pe lună), potrivit datelor Imobiliare.ro. Pentru potențialii chiriași, zonele cu cele mai scumpe apartamente cu două camere sunt Borhanci (600 de euro pe lună) și Bulgaria (500 de euro pe lună). Cele mai accesibile prețuri pot fi găsite însă în Aurel Vlaicu (225 de euro pe lună) și Dâmbul Rotund (235 de euro pe lună).

Apartamentele cu trei camere din zona Horea se închiriază cu 1.000 de euro pe lună

Pe segmentul apartamentelor cu trei camere, cele mai mari prețuri sunt solicitate de către proprietarii din zona Horea, pretențiile acestora ridicându-se la 1.000 de euro pe lună. Pe locul al doilea se situează proprietățile din zona Europa, ce ajung la 600 de euro pe lună, urmate de cele din cartierul Bună Ziua (530 de euro pe lună). Pe lângă Florești (262 de euro pe lună), localitate ce s-a dezvoltat ca un adevărat cartier al Clujului, cele mai mici prețuri pentru trei camere pot fi găsite în zonele Andrei Mureșanu (282 de euro pe lună) și Gară (300 de euro pe lună).

Articole similare

Lasă un răspuns

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW